<>

 
 
 
Fel van adva a lecke Pep Guardiolának, a Bayern mesterének, hiszen úgy tűnik, Mario Götze leigazolásával nemhogy kihúzták volna a sárga-feketék méregfogát, hanem épp ellenkezőleg.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.52

Túl jó ez a Dortmund, hogy hibázzon

Fel van adva a lecke Pep Guardiolának, a Bayern mesterének, hiszen úgy tűnik, Mario Götze leigazolásával nemhogy kihúzták volna a sárga-feketék méregfogát, hanem épp ellenkezőleg. A Borussia idén minden szinten joggal törhet majd csúcsra.
Német bajnokság
Borussia Dortmund–Werder Bremen
Péntek, 20:30 óra

Ha valahol tudják, hogyan forgassák a pénzt, akkor Dortmundban biztosan. A Götze eladásából szerzett pénzt ugyanis eddig remekül fektették be a Bundesliga ezüstérmesénél. Aubameyang és Mhitarjan is nagyszerű igazolásnak tűnik, előbbi már el is kezdte gólokkal meghálálni a szerződtetését. A Dortmund az első fordulóban 4-0-ra verte az Augsburgot (Aubameyang triplázott), majd utána kissé nyögvenyelősen 2-1-re otthon az újonc Braunscweiget. A kiscsapatot talán lebecsülték előzetesen, hiszen egészen a 75. percig 0-0 volt az állás. Ezt a hibát még egyszer nem valószínű, hogy elkövetik, különösen nem egy olyan klub ellen, mint a Werder Bremen. Piszczek és Gündogan nem bevethető, de Reus nagy valószínűséggel kezdeni fog. Az előző meccsen az ő beküldése után lendült be a Dortmund játéka, gólt is lőtt.

Főtipp:
Borussia Dortmund–Werder Bremen, 1, európai hendikep -1 (1,52) - Betclic
Melléktipp:
Marco Reus gólt lő (1,90)

A Werder Bremen némi meglepetésre remekül kezdte a szezont, hiszen a Braunschweiget idegenben, az Augsburgot pedig otthon verte 1-0-ra. Ez a teljesítmény azonban rendkívül kevés lesz a bajnoki címre törő Dortmund ellen. Sokratist eladták a Dortmundnak, árából három játékost is vettek. Az új vezetőedző, Robin Duttnak főhet a feje, hiszen a védelemből sérülés miatt kiesett a kapitány, Clemens Fritz. Rajta kívül még Caldirola, Schmitz és Bargfrede sem bevethető.

A Werder a győzelmek ellenére eddig nem mutatott be óriási focit, a felforgatott kerettel sem valószínű, hogy sokra mennének a legerősebb tizenegyével felálló Dortmund otthonában. Ráadásul hazai pályán még egyszer a Borusssia nem engedhet meg még egy szenvedős győzelmet, a szurkolóknak ez már kevés, gólokat akarnak, mégpedig jó sokat. A Dortmund támadói pedig képesek szállítani a kívánt mennyiséget.

 
 
  • 5palesztin2013augusztus23.22:26ÚjVálasz

    Hát mostanában hallgatok a megérzéseimre. A Dortmundot nem raktam hendibe,mert féltem,hogy még simán se hozzák(végül ennyit azért kockáztattam :D ), a Monaco-t pedig kihagytam :D

     
  • 4rokakoma2013augusztus23.17:28ÚjVálasz
    Idézet: palesztin
    nekem az odds így is jó,csak hozza a monaco..
    ...

    Megkésve, de mindjárt érkezünk a Monaco-meccsről!

     
  • 3palesztin2013augusztus23.14:22ÚjVálasz

    nekem az odds így is jó,csak hozza a monaco..

     
  • 2rokakoma2013augusztus23.13:54ÚjVálasz

    Nyernie kell, a gond az, hogy az első 2 forduló győzelmei alapján máris 1,3-1,4-es oddsot kapott, mintha csak a PSG játszana. Nincs benne érték, még ha a Toulouse elég elveszettnek tűnik is.

     
  • 1palesztin2013augusztus23.12:27ÚjVálasz

    Monaco szerintetek nyer ma?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!