<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Folytassa, Rio Ave!

A portugál meglepetéscsapat nemcsak az Európa Liga főtáblájára került föl, de eddig száz százalékos a bajnokságban is. A Boavista viszont kettőt bukott. Elég erős hazainak tűnik.
Portugál bajnokság
Rio Ave – Boavista
Hétfő, 20:45

Piszok erős idén a Rio Ave. Ezt a csapat nem csak azzal bizonyította, hogy bejutott az EL csoportkörébe, hanem például azzal is, hogy a Setubal csapatát úgy győzte le a bajnokságban 2-0-ra, hogy a 41. perctől emberhátrányban játszott. Igaz, csak a 71-ig, de akkor is szép teljesítmény. Az Estorilt aztán már könnyen verte a csapat 5-1-re idegenben. A csapatnak idén sokkal több kinéz az előző szezonbeli 11. helynél, de a kétfrontos háború kikezdheti a gárdát. Ezért kell minél előbb pontokat gyűjteni, főleg az olyan kiesőjelöltek ellen, mint a Boavista.

A kockásmezesek ugyanis az egyik fő kiesőjelölt idén. Hiába jutott fel ismét a csapat az első osztályba hosszú évek után, egyelőre nem úgy teljesít a csapat, ahogyan azt a szurkolók elvárnák. A Braga elleni sima 3-0-ás idegenbeli vereség nem épp kecsegtető, noha az már valamivel magyarázhatóbb volt, hogy a Benfica ellen otthon csak 1-0-ra kapott ki az együttes. Mindezt azonban úgy, hogy összesen egyetlen kapura lövése volt a Boavistának és az sem kellett védeni.

Tipp

Rio Ave – Boavista 1 (1.53)

A Rio Ave tovább folytathatja jó szériáját, a Boavista nem valószínű, hogy most szerezné meg első pontjait. A Rio odahaza rendkívül hatékony játékot játszik, most is könnyedén nyerhet a csapat akár gólokkal is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!