<>

 
 
 
Dániában a gyanúsan jól kezdő újoncot veretjük, míg a US Openen egy szeszélyes topjátékossal babrálnánk ki.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Dán és ausztrál meglepetés?!

Dániában a gyanúsan jól kezdő újoncot veretjük, míg a US Openen egy szeszélyes topjátékossal babrálnánk ki.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

009. Flavia Pennetta-Casey Dell'Acqua, 2 (2,64) - US Open, 17:00

A világranglista-12. és 32. mérkőzése a legjobb 16. között. Pennetta rendkívül rutinos játékos, egyéniben top10-ben járt, párosban vezette már a rangsorban. Rapszodikus játékos, aki főleg kemény pályán veszélyes. A nyara nem sikerült valami fényesen, füvön gyors búcsúk követték egymást, azóta pedig kemény pályán sem remekelt, egyedül az elmúlt héten indult meg, igaz nehéz ellenféllel még nem találkozott. Dell'Acqua egy elég rutinos játékos, volt már top10-es párosban, jelenleg a legjobb 20-ban jegyzik, ám egyéniben új magasságokban hódit, jelenleg a 32. A gyors pályákon érzi otthon magát, kiválóan röptézik, jól szervál. Egész évben produkálta az eredményeket. Az elmúlt hetekben voltak kisebb kisiklásai, de a US Openen eddig két hozható mérkőzés mellett egy bravúrt is végrehajtott. Pennettát rossz napján bárki megveri, Dell'Acqua pedig pont az az alábecsülhető játékos, aki képes odapörkölni. Bravúrt várunk tőle.

033. Hobro-Vestsjaelland, 2 (2,49) - dán bajnokság, 19:00

A 2. fogadja a 7. helyezettet a 6. fordulóban. A Hobro frissen jutott fel, és meglepően jól kezdett, 3-1-1-es mérleggel és 8-3-as gólaránnyal áll. Védelmére épít, alig kap gólt, kontrából viszont életveszélyes. Jelenlegi helyezése nem biztos, hogy a valóságot tükrözi, így legutóbb a Nordsjaelland ellen már alig-alig mutatott előre valamit. A Vestjaelland tavaly jutott fel, magabiztosan bennmaradt, az idén pedig erősödött és a középmezőny biztosan kinéz a csapatnak. Akkora meglepetéseket nem produkált, de kétszer például 2-0-s előnyt dobott el, amúgy stabilan hoz egy közepes szintet, és támadásban is több potenciál látszik a csapatban. A hétközben a kupában 5-1-es győzelmet aratott, és úgy érezzük, minőségben a hazaiak fölé nő, akiket talán kicsit túlértékelnek a bukik. Szerintünk vendég.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!