<>

 
 
 
Nem hiszünk Venus és Serena Williamsben a US Openen, ahogy a Peterborough is kemény este elé néz a kupában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Williamsék és az angol címvédő

Nem hiszünk Venus és Serena Williamsben a US Openen, ahogy a Peterborough is kemény este elé néz a kupában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

072. Serena Williams/Venus Williams-Jekatyerina Makarova/Jelena Vesznyina, 2 (2,85) - US Open, 17:00

A páros világranglista-78. és 9. helyezett mérkőzése a női páros negyeddöntőjében. Az amerikai sztárpáros veretésén már akkor gondolkodtunk, mikor Babos Tímea és Kristina Mladenovic pályára lépett ellenük a nyitókörben, végül a rutinhiány miatt nem vállaltuk. Most ismét próbálkozunk, mivel az orosz páros rendkívül rutinos, és a borításon egyaránt otthonosan mozog. Ráadásul az idén egyszer már legyőztek Williamséket. Serena és Venus sincs rossz formában, úgy ismerik egymást, mint a tenyerüket, de mivel csak ez az idei hatodik közös mérközésük, sebezhetőnek érezzük őket. Az oroszok eközben 34 találkozón túl, egyéniben is rengeteg rutinnal meglephetik őket.

110. Peterborough-Leyton Orient, 2 (2,59) - Johnstone's Paint Trophy, 20:45

Az angol harmad- és negyedosztályú klubok számára kiírt kupában a harmadosztály éllovasa fogadja a 14. helyezettet. A hazaiak nem mellesleg a címvédők is, ám a nyáron eleve gyengültek többek között egy 24 gólos csatár távozásával, míg kedden legalább hat hiányzóval számolnak sérülés, eltiltás vagy válogatott kötelezettségek miatt. A Leyton eközben szépen erősített a nyáron, miközben alapembereit megtartotta, de egyelőre visszafogottan rajtolt a bajnokságban. Az Aston Villát már kiejtette a Ligakupából, ezúttal erős kezdővel lép pályára, egy hiányzó és két kérdéses játékos tudatában. Ennek fényében érdemes megpróbálni a 2-est.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!