<>

 
 
 
Németország egy igazi gálamérkőzésen látja vendégül Argentínát Düsseldorfban, mi pedig eszerint fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megszórhatja egymást Argentína és Németország

Németország egy igazi gálamérkőzésen látja vendégül Argentínát Düsseldorfban, mi pedig eszerint fogadunk.
Barátságos mérkőzés
Németország-Argentína
Szerda, 20:45 óra

Még két hónapot sem kellett várniuk a dél-amerikaiaknak, hogy visszavághassanak a vébé-döntőben elszenvedett vereségért a németeknek. Ezúttal Düsseldorfban csapnak össze a felek, és minden bizonnyal e kilencven perc egészen más hangulatú lesz, mint a brazíliai finálé. A találkozónak nincsen tétje, tehát egy jót futballozhatnak a klasszisok. Mert belőlük nem lesz hiány egyik oldalon sem! A germánoknál lesz két nagy visszavonuló: Miroslav Klosét és Philipp Lahmot a találkozó előtt búcsúztatják el - kérésükre egyikük sem lép pályára a barátságos összecsapáson.

Németország-Argentína, több mint 2,5 gól (1,80)

A gauchóáknál Gerardo Martino vette át az irányítást, aki az elmúlt idényben az FC Barcelonát irányította. Az argentin keret nem nagyon változott, Martino olyan játékosokat hívott be a németek elleni meccsre, akik a világbajnokságon is szerepelt vállaltak. Viszont ezúttal csak idegenlégiósok lépnek pályára a dél-amerikaiaknál, a hazájuk bajnokságában szereplők közül Fernando Gago és Agustin Orion is kimaradt.

A találkozó nagy hiányzója - argentin oldalról - Messi lesz, aki a Villarreal ellen szenvedett izomsérülést. Maxi Rodríguez, Rodrigo Palacio és Ezequiel Garay is megsérült, sőt, Lavezzi bevetése is kérdéses.

A sok hiányzó miatt sanszos a német győzelem, ám mi inkább a gólokban látunk fantáziát. Lüktetőm élvezetes kilencven percet várunk, no és találatokat, legalább hármat. Nálunk a +2,5-ös opció a legszimpatikusabb!

 
 
  • 2TV-nezo2014szeptember03.22:49ÚjVálasz

    Na, felülmúlhatatlan egy sörmeccs volt. :P
    Jött a sok gól.
    Összességében egyik csapat sem vette élesre a meccset.

     
  • 1TV-nezo2014szeptember03.13:39ÚjVálasz

    Uff.
    Messivel is azt akartam írni, h ha ő nem rúg gólt, akkor az Argentínok nullra játszanak ! De nélküle tuti a betonbunker. Ebből, hogy lesz sok gól?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!