<>

 
 
 
Hétfő este Helsinkiben találkozik a KHL két újonca, ahol a finneket a győzelembe hajthatja a közönség.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

A két újonc összecsapását a Jokerit nyerheti

Hétfő este Helsinkiben találkozik a KHL két újonca, ahol a finneket a győzelembe hajthatja a közönség.
KHL
Jokerit - Szocsi
Hétfő, 17:30 óra

A hatszoros finn bajnok Jokerit Helsinkihez tavaly egy orosz tulajdonos érkezett, ezért csatlakoztak az orosz bázisú KHL-hez. A tavaly orosz döntőig jutó Lev Prahától két játékost hoztak, Niko Kapanen és Topi Jaakola közül előbbi a csapatkapitány. Keretük szinte teljesen átalakult, csapatnyi új játékost igazoltak, miközben kulcsjátékosait megtartották. Jere Karalahti és Ossi Vaananen a rutint képviselik a védelemben, míg a támadóknál Niklas Hagman és a fentebb említett Niko Kapanen számít tapasztaltabb játékosnak. A csapatot Erkka Westerlund irányítja, aki olimpiai bronzéremig és világbajnoki ezüstéremig vezette idén Finnországot. Csütörtökön hosszabbításban kikaptak a Dinamo Minszk ellen, szombaton viszont a Lokomotivot 3-2-re legyőzték.

A Szocsi főleg olyan játékosokat igazolt a kezdetekhez, akik perememberek voltak tavaly. Ilyen például a diszkóbalhéja miatt mellőzött Mihail Anyiszin, vagy az NHL-t is megjárt, de évek óta pocsék Oleg Szaprikin. A szocsi keret nemrég gyengült, miután felbontották a szerződést Szergej Zinovjevvel és Vitalij Proskinnal, így elveszítettek két rutinos játékost. Az edzői posztot Vjaceszlav Bucajev kapta, nehéz feladat vár rá. A csapat eddig egy tétmeccset játszott, az SZKA Szentpétervártól 3-2-es vereséget szenvedtek el.

020. Jokerit - Szocsi, 1 (1.60) - Tippmix

Mivel mindkét csapat újonc a KHL-ben, ezért érhetően még soha nem találkoztak tétmérkőzésen. Augusztus 28-án játszottak egy felkészülési találkozót, akkor a Jokerit 4-2-re nyert. A helsinkiek győzelme hétfőn is várható a Hartwall Arenában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!