<>

 
 
 
Az olaszok is megkezdik szereplésüket az Európa-bajnokság selejtezőiben, a nyáron kinevezett Antonio Conte tétmeccsen Norvégiában debütál.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Bízunk Contéban és az Squadra Azzurrában

Az olaszok is megkezdik szereplésüket az Európa-bajnokság selejtezőiben, a nyáron kinevezett Antonio Conte tétmeccsen Norvégiában debütál.
Eb-selejtező
Norvégia - Olaszország
Kedd, 20:45 óra

Abban a Norvégiában, mely jelenleg az 53. a FIFA világranglistán és már jó ideje csalódást keltően szerepel a kvalifikációk során. Legutóbb például a brazíliai vb-ért vívott harcokban csupán a negyedik helyet tudta megcsípni Svájc, Izland, és Szlovénia mögött. A közelmúlt felkészülési meccsei sem tartogattak túl sok sikerélményt Per-Mathias Hogmo együttesének, legutóbb ugyanis még januárban, Moldova ellen örülhettek győzelemnek az északiak. Azóta hat barátságos találkozón három döntetlen (Csehország, Oroszország, Egyesült Arab Emirátusok) és három vereség (Lengyelország, Franciaország, Anglia) a mérleg, finoman szólva nem hangolódtak tehát a legjobban a mostani sorozatra.

Ami az olaszokat illeti, a csalódást keltő világbajnoki szereplést követően lemondott Cesare Prandelli, a szövetség pedig a Juventustól távozó Antonio Conte személyében találta meg a megfelelő utódot. Alighanem jól döntöttek, hiszen Conte bemutatkozó mérkőzésén az azzurik magabiztos játékkal, 2–0-ra verték múlt csütörtökön a világbajnoki bronzérmes holland válogatottat. A győzelem kellő magabiztosságot kölcsönözhet De Rossiéknak, akiknek egyébként papíron nem jelenthet akadályt a horvát, norvég, bolgár, máltai és azerbajdzsáni hatosból való továbblépés.

142. Norvégia - Olaszország, 2 (1.75) - Tippmix

Egy jó rajt megalapozhat egy sikeres selejtező-sorozatot, véleményünk szerint az olaszoknak ez sikerülni fog és ha nem is könnyedén, de győznek majd Norvégiában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!