<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

22 milliót kaszált a nyugdíjas fogadó

Csak szellemi frissessége megőrzéséért kezdett fogadással foglalkozni egy 80 éves új-zélandi férfi. Minden idők egyik legnagyobb nyereményét hozta össze. Nyolc futamra tett: 22 milliót kaszált.

Elképesztő mázlija volt egy 80 éves új-zélandi férfinak. A nyugdíjas bácsi az addingtoni agárversenyen tett föl ezer forintnyi helyi dollárt nyolc befutóra. Az idős férfi maga is foglalkozik kutyákkal, de eddig csak amatőr szinten versenyeztette őket, és fogadni sem sűrűn szokott. Nemrég azonban úgy döntött, hogy szellemi frissességének megőrzése miatt statisztikákat készít a viadalokról, s kipróbálja a tippelést.

Néhány napja össze is hozott egy szép kis szelvényt, 22 ezres szorzóval. A nyugdíjas öt új-zélandi dollárt, azaz ezer forintot tett föl a szelvényre, amelyen nyolc agárverseny győztesét jelölte meg. Volt köztük toronymagas esélyes, de olyan is, amelynek győzelmére 12-szeres pénzt fizettek.

A nyereménye elképesztő: 111 565 dollárt, azaz 22 millió 479 ezer forintot kaszált. A bácsi kérésére a nevét nem közölték – ilyen nyeremény után nem is csodáljuk. A hírek szerint ugyanis ez volt minden idők legnagyobb nyereménye az új-zélandi agárversenyeken.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!