<>

 
 
 
A Sparta Praha tavaly magabiztosan nyerte meg a cseh Extraliga alapszakaszát. A nyáron több játékos is érkezett a KHL-döntőig jutott Levtől, így joggal bízunk sikerükben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Bízunk a tavalyi alapszakaszgyőztesben

A Sparta Praha tavaly magabiztosan nyerte meg a cseh Extraliga alapszakaszát. A nyáron több játékos is érkezett a KHL-döntőig jutott Levtől, így joggal bízunk sikerükben.
Cseh jégkorongbajnokság
Sparta Praha - Plzen
Péntek, 18:30 óra

A Sparta Praha a 2013/14-es idényben megnyerte a cseh alapszakaszt, mégpedig 15 pontos előnnyel. Hazai jégen hihetetlen mutatóval zártak, 26 meccsből 22-szer győztesen hagyták el a Tipsport Arenát. Tavalyi házi pontkirályuk, Petr Ton távozott, viszont a második legponterősebb Jaroslav Hlinka maradt, továbbá érkezett négy játékos a Lev Prahától Cingel, Daloga, Mikus és Lukas személyében. A kapuból távozott Pöpperle a KHL-be, de Filip Novotny tavaly is biztos pont volt mögötte, ám Pöpperle pótlására a szlovák világbajnok, a tapasztalt Stana is rendelkezésre áll.

A Skoda Plzen tavaly a 3. helyen végzett az alapszakaszban, idegenben gyatra teljesítményt nyújtva. Az otthonuktól távol tavaly csak középszerűen szerepeltek, 26 találkozón 12-szer nyertek. A plzeniektől ketten visszavonultak, a rutinos Martin Straka és Jiri Hanzlik. Legnevesebb távozóik Tomás Vlasák és Radek Duda, előbbi a harmadik legjobb játékosa, míg utóbbi a házi gólkirálya volt a tavalyi csapatnak. Komolyabb érkező nem akadt, egyedül a Németországból jött amerikai támadó, Nick Johnson érdemel említést. A kapuban maradt Matej Machovsky, aki 93,6%-kal védett tavaly.

062. Sparta Praha - Plzen, 1 (1.60) - Tippmix

A két csapat csatáját általában mindig a hazai csapat nyeri, a tavalyi négy meccsükön a két otthoni találkozóját megnyerte a Sparta 3-1-re és 4-2-re, sőt egyszer idegenben is szereztek két pontot. Az előszezonban jobb formát mutattak a prágaiak, a keretük is erősebb, ezért Sparta-győzelmet várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!