<>

 
 
 
A Young Boys a svájci bajnokságban arathat győzelmet, míg a Marseille az Éviant gyűrheti le a Ligue 1-ben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Loki-verők és a Marseille

A Young Boys a svájci bajnokságban arathat győzelmet, míg a Marseille az Éviant gyűrheti le a Ligue 1-ben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

233. Young Boys-Luzern, 1 (1,99) - svájci bajnokság, 13:45

A 4. fogadja a 9. helyezettet a 8. fordulóban. A Young Boys jó ismerős lehet, főleg a debreceni rajongóknak, hiszen néhány éven belül másodszor állta útját a magyar bajnoknak. Az idény elején pedig jó sok gonddal küzdött, így főleg védelmében tele volt hiányzókkal, majd támadásban dőltek ki néhányan. Azóta volt egy jó igazolás előre, és mostanra a keret sem áll annyira vészesen, mint korábban. Hazai pályán egyelőre 1-2-0-s mérleggel veretlen, a Grasshopperst viszont 4-0-ra intézte el. A Luzern döntetlenkirály, már ötöt számlál, de még egy mérkőzést sem nyert. Kiszámíthatatlan csapat, néha szerencséje volt, néha peches, így emberelőnyt nem tudott kihasználni, máskor az utolsó pillanatokban kapott gólt. Idegenben eddig 0-1-2 a mérleg, és szerintünk a jobb erőkből álló, felfelé tartó Young Boys is legyőzheti.

237. Evian Thonon Gaillard - Marseille, 2 (2.10) - francia bajnokság, 21:00

A sereghajtó fogadja az 5. helyen állót az 5. fordulóban. Az Evian eddig borzalmas játékot mutatott: előbb 0-3 otthon az újonc Caen ellen, majd 2-6-os zakó a Rennes stadionjában. Ezt követően ugyan a 0-0-al pontot szerzett a PSG ellen, ám ez inkább a párizsiak kiállításának és támadásbeli impotenciájának volt köszönhető, mintsem a hazaiak masszív védelmének. Erre a meccsre a Toulouse elleni 0-1-ről érkeznek, vagyis 4 kör után 1 ponttal és 2:10-es gólaránnyal sereghajtók. A Marseille 2-1-1 mérleggel kezdett és mivel tavaly csak 6. helyen zárt, így lemaradt az európai kupaindulásról is, vagyis csak a bajnokságra kell fókuszálnia. Nyáron érkezett Bielsa a padra és ugyan Valbuena távozott, érkezett pár jól hangzó név is, így egyértelmű elvárás a dobogó a csapat irányába. Az első 3 fordulóban messze álltak a meggyőző játéktól, azonban legutóbb a Nice ellen már ment a szekér és sima 4-0 lett a vége. Az Evian teljesen széthullott erre a szezonra, egyértelmű kiesőjelöltnek számít és a Marseille ellen sem számíthat sok jóra!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!