<>

 
 
 
Két újonc csap össze a spanyol bajnokság hétfő esti találkozóján. A Depor eddig nem volt túl meggyőző és az Eibar otthonában sem lesz könnyű dolga.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.03

Az Eibar nyerheti az újoncok csatáját

Két újonc csap össze a spanyol bajnokság hétfő esti találkozóján. A Depor eddig nem volt túl meggyőző és az Eibar otthonában sem lesz könnyű dolga.
Spanyol bajnokság
Eibar - Deportivo La Coruna
Hétfő, 20:45 óra

Tavaly az Eibar magabiztosan nyerte meg a második vonalat, így jutott fel az első ligába a baszk alakulat. A nyáron jobbára lejárt szerződésű futballistákkal erősítették meg a keretet, és jó néhányan érkeztek kölcsönbe is a piros-kékekhez. Gaizka Garitano vezetőedző a felkészülési időszakban igencsak szeszélyes eredményeket ért el, ám a bajnoki rajt nagyszerűre sikeredett. Baszk derbit nyertek meg Laráék az Ipurua Municipal Stadium-ban: 1-0-ra verték a Real Sociedadot. A második játéknapon a bajnokhoz voltak hivatalosak Mineróék, és noha az Atletico Madrid gyorsan kétgólos előnyre tett szert, az újonc szépített még az első játékrészben. A vége maradt 2-1, az Eibar bizony megnehezítette a fővárosiak dolgát. A keretben egy bekk szerepeltetése kérdéses, igaz, a hátvéd eddig még nem lépett pályára ebben a kiírásban.

A La Coruna-i alakulat egy éves száműzetés után tért vissza a La Ligába, miután az Eibar mögött a második pozícióban zárt a másodosztályban. A klubnál is igyekeztek acélosabbá tenni a keretet, no de pénz nélkül nem egyszerű... Maradtak a kölcsönemberek és a lejárt szerződésű focisták - minőségi igazolásra nem futotta a galíciaiaknál. A kék-fehérek rajtja nem igazán sikerült, az első fordulóban a Granadánál maradtak alul Cavaleiróék (2-1), majd a Rayo ellen otthon a ráadásban mentettek pontot (2-2). A keretben két középpályás is edzéseket hagyott ki a héten, bevetésük kérdéses, és egy bekk tuti, hogy kimarad.

048. Eibar - Deportivo La Coruna, 1 (2.03) - Tippmix

Tavaly Arrueberenáék otthon elverték a Deport, és, elnézve a két gárda mentális állapotát, ma is a baszkokat tartjuk esélyesebbnek. Nálunk nagyon 1-es gyanús e találkozó...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!