<>

 
 
 
A Jonköpings, a Borussia Mönchengladbach és a Dinamo Zagreb is hazai pályán húzhatja be csütörtöki mérkőzését.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három bátor hazaira fogadunk

A Jonköpings, a Borussia Mönchengladbach és a Dinamo Zagreb is hazai pályán húzhatja be csütörtöki mérkőzését.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

023. Jönköpings Södra - Sirius, 1 (2.35) - svéd másodosztály, 19:00

Az 5. fogadja a 8. helyen állót a svéd második vonal 24. körében. A két együttest mindössze 3 pont választja el egymástól, meglehetősen szoros a közép- és élmezőny, a hazaiak 8 ponttal vannak lemaradva a feljutó és osztályozós helyektől. A Jönköpings viszont remek formát mutat, legutóbbi három bajnokiján nem talált legyőzőre, egyébként hazai 6-2-3 mérlegével viszonylag jól is muzsikál saját közönsége előtt. A vendégek hullámvölgyben, három meccse nem nyertek, így egyre csökken esélyük a dobogóra, ez egyébként újoncként nem is volt kifejezett célja. A Jönküpings jobb csapat, bár tavaly is csak a mezőny hátsó felében végett, jobb formát mutat, ráadásként az egymás elleni mérleg is mellettük szól. Hazai pályán behúzhatja ezt a meccset a Jönköpings!

027. Mönchengladbach-Villerral, 1 (2,28) - Európa-liga, 19:00

A Mönchengladbach az elmúlt években stabilan megragadt a középmezőny elején, négy-öt klubbal nem tud versenyezni, de a mezőny többi felénél nem kérdés, hogy jobb. Újabb nyár telt el eget rengető változás nélkül, és egyelőre veretlenül, 1-2-0-s mérleggel a mezőny elejében tanyázik. Néhány napja a Chelsea-vel leikszelő Schalke baját látta el 4-1-re, míg az Európa-ligában 10-2-es összesítéssel mosta le a Sarajevót. A keretből nincs hiányzó, ketten a héten tértek vissza edzésbe. A Villarreal a fő meglepetés volt az elmúlt spanyol szezonban, szinte végig a középmezőny elején tanyázott, és a tavasz ugyan nem sikerült a legjobban, az Európa-liga így is meglett. A nyáron azért gyengült, és az idén nem várható hasonlóan erős teljesítmény, ráadásul csütörtökön Giovanni Dos Santos személyében talán legjobb támadója marad ki, de további négyen sem játszanak, ahogy egy fiatal védő sincs. A spanyol csapatok tarolnak Európában, de 'Gladbach most mégis jó választás lehet.

032. Dinamo Zagreb - Astra, 1 (1,87) - Európa-liga, 19:00

A szinte örökös horvát első Dinamo megjárta a BL-főtáblát nemrég és a selejtezőben mindig sokáig jut. Ezúttal elvérzett, így maradt az Európa-liga. Sok új játékost épített be, de talán erősödött, és egyelőre simán veszi az akadályokat, a bajnokság 7-1-0-s mérleggel és 22-7-es gólaránnyal áll, a Rijeka tartja vele egyedül a lépést. Nincs fontos hiányzó, erős kezdő várható. Az Astra az elmúlt években futott fel, és immár trónkövetelő hazájában. Egészen jó védelmet és ütős támadósort rakott össze. A bajok ott kezdődnek, hogy anyagi gondok merültek fel, és ez az utóbbi időben meglátszik az eredményeken, vereségek csúsztak be, miközben idegenben alapjáraton is sebezhetőbb. A Dinamót nemrég az Aalborg csúnyán meglepte saját pályáján, most az Astrától nem várunk nagy meglepetést. 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!