<>

 
 
 
Nagy pénzt kaszált az, aki a hajrában volt bátor a Liverpool és a Ludogorec keddi Bajnokok Ligája-ütközetén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

500-szoros pénzt ért a Liverpool drámája

Nagy pénzt kaszált az, aki a hajrában volt bátor a Liverpool és a Ludogorec keddi Bajnokok Ligája-ütközetén.

A Vörösöket óriási esélyesnek tartották a bukik a sorozatban most debütált bolgár bajnok ellen, amely ráadásul úgy kellett, hogy kapust vadásszon, miután első két választottja nem állt rendelkezésre. Éppen ezért volt nagy meglepetés, hogy a hazaiak az egész mérkőzésen kínlódtak, és például az első félidőben csak egy kapura tartó lövést jegyeztek. A félidei 0-0-val 4,6-szoros pénzt lehetett kaszálni.

A másodikban sem sok minden változott, ám jött Mario Balotelli, aki először volt eredményes új klubjában. Az olaszra 11-szeres szorzót adtak, hogy a mérkőzés első találatát jegyzi. Úgy tűnt, hogy ezzel el is dől minden, ám a hajrában nem várt fordulatok következtek. Aki a 89. percben mert egy nagyot gondolni, annak 500-szoros pénz járt vissza, hiszen 1-0-nál ennyiért adták a 2-1-es végeredményt. A Ludogorec egyenlítő góljára Steven Gerrard válaszolt, 12,5-szeres oddsot beváltva azoknak, akik 1-1 után a hazaira fogadtak élőben.

Ami a Bajnokok Ligája végső esélyeit illeti, a Real Madrid címvédése maradt a legkisebb szorzóval (5,1), majd szorosan a Bayern (5,5), kicsit távolabb a Barcelona (7,0), a Chelsea (7,8) következik. Jóval messzebb a Münchenben csak védekezésre képes Manchester City (15,5), PSG (17,5), majd újabb nagy szünettel a Dortmund (25), Atlético Madrid (29), Arsenal (29), Liverpool (30) négyes jön.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!