<>

 
 
 
A Marseille és az MTK hazai pályán, a Videoton idegenben arathat győzelmet szombaton. Gyere és nyerj velünk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Marseille, Vidi, MTK

A Marseille és az MTK hazai pályán, a Videoton idegenben arathat győzelmet szombaton. Gyere és nyerj velünk!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

154. MTK-Dunaújváros, 1 (1,40) - labdarúgó NB I, 18:30

Az MTK tavaly télen kezdett megerősödni, és azóta egészen ütőképes keret állt össze. Akkoriban még a kiesé ellen küzdött, a tavasz azonban annyira erősen sikerült, hogy a felsőházban zárt. A nyáron újabb igazolásokkal tovább nőttek az esélyei, és nem is annyira meglepő, hogy a dobogón áll. Ugyan Pakson és Székesfehérváron beleszaladt a késbe, de otthon háromból hárommal áll, 5-1-es gólaránnyal. A Ferencváros, Honvéd, Debrecen hármas pedig nem is egy könnyű sorsolás. A Dunaújvároson érezni lehetett már júliusban, hogy bajban lesz, nem erősített eleget ahhoz, hogy versenyképes legyen az NB I-ben. Jöttek is a vereségek sorban, és nagyon támadásban sem veszélyes, sőt ez a fő probléma, hiszen ugyan összejött három a Győr ellen, de azon kívül hat mérkőzésen csak egy gól. Tény, hogy sok az idegenbeli mérkőzés, eddig hat volt, de akkor is látjuk a minőségi különbséget, és bízunk a fővárosiakban.

155. Haladás-Videoton, 2 (1,50) - labdarúgó NB I, 18:30

A 14. fogadja az éllovast a 8. fordulóban. A Videotonnak az elmúlt években is adott volt talán a legjobb keret az NB I-ben, de valahogy nem jött ki a lépés, és talán José Gomes sem volt a legjobb választás edzőnek. Utódja azonban nagyon érzi a csapatot, hangsúlyozták ezt a játékosok is, és végre jönnek az eredmények. Olyannyira, hogy hétból hetet nyert, 21-2-es gólaránnyal. Igaz, idegenben még csak egyszer járt... A Haladás viszont így is csemege lehet, hiszen a szombathelyieket a nyáron megtépázták, és ugyan frissen reagáltak néhány hangzatos igazolással, nem megy egyik napról másikra a talpra állás. A csapat tartósan kínlódik, főleg támadásban (csak 3 gólt rúgott), ahol Radó András sérülése miatt nem is számíthat segítségre. Otthon a Pécs elleni 1-1-et leszámítva az Újpest és a Paks is nyert, nem hisszük, hogy a Videotonnal gond lenne ezt behúzni.

170. Marseille-Rennes, 1 (1,62) - francia bajnokság, 17:00

A Marseille csalódást keltett, főleg ősszel, tavasszal hiába kapcsolt rá, már nem tudta megmenteni idényét, a dobogóra esélye sem volt. Otthon 10-3-6-os mérleggel és 30-20-as gólaránnyal semmi különöset nem nyújtott. A nyáron Marcelo Bielsa érkezése edzőposztra nagy erősítés volt, míg néhány jó igazolással kiváló támadósor állt össze, így ezúttal már komolyabb célokat tűzhet ki, és teljes erővel a bajnokságra koncentrál. Az elején volt egy kis kisiklás, de azóta remekel, és pénteken az élre állhat. A Rennes stabil középcsapat, mindig van néhány kapós vezére, akiket el is visznek, de sikerül őket rendre pótolni. Most is elég masszív, így Lyonban ugyan megégett, de az Éviannak hatot lőtt, a St. Étienne és a PSG otthonában sem kapott ki, míg a Caent elintézte. Veszélyes csapat, de a Marseille-ben dobogót érzünk ebben a szezonban, támadásban tényleg erős, és behúzhatja, jó tipp lehet online a hazaiak több mint 1,5 gólja is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!