<>

 
 
 
Szokásos sztártipp rovatunkban a korábban a Honvédot, a Sopront és a Ferencvárost is erősítő kiváló támadó, Tóth Mihály tippelte meg a hétvégi rangadók kimenetelét.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tóth Mihály: A Fradié a derbi, X a City-Chelsea

Szokásos sztártipp rovatunkban a korábban a Honvédot, a Sopront és a Ferencvárost is erősítő kiváló támadó, Tóth Mihály tippelte meg a hétvégi rangadók kimenetelét.
Diósgyőr – Honvéd 1

- A hazai pálya is a borsodiak mellett szól és bár nagyon szép és követendő példa lenne, hogy a Honvéd próbál a saját akadémiáján kinevelt tehetségekre alapozni, a Diósgyőrnek érettebb és minőségibb a kerete. Miskolcon marad a három pont.

Milan – Juventus 1

- Inzaghival szédületes támadófutballt produkál a Milán, képesnek tartom a jelenlegi csapatot arra, hogy legyőzze a címvédőt!

Deportivo – Real Madrid 2

- A bajnokságban egyelőre csikorog a Real gépezete, pedig legalább 5 olyan játékos van a királyiak keretében, aki egymaga képes meccseket eldönteni. A hétközi gólzáporos BL győzelem kellő magabiztosságot kölcsönözhet Ronaldóéknak, akik ezúttal nem hibáznak majd idegenben.

Wolfsburg – Leverkusen X

- Kiegyenlített mérkőzést várok, ahol a hétközi kupameccsek után két csalódott együttes találkozik majd. Mindketten próbálnak majd javítani, de szerintem nem bírnak egymással.

Újpest – Ferencváros 2

- Egykori ferencvárosi játékosként mi mást is mondhatnék, mint vendég győzelmet. A Fradinak jelenleg a kerete is erősebb, ráadásul a formájára sem lehet panasz, így mindenképpen zöld-fehér sikert várok a derbin!

Manchester City – Chelsea X

- Mourinho idén alaposan rácáfol a kritikusaira, a jelenlegi Chelsea igazi ereje ugyanis nem a hátvédsorban, hanem a támadószekcióban rejlik. Kikapni nem fognak az Etihadban, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy mindhárom pontot magukkal vigyék Londonba, de inkább döntetlent mondok.

PSG – Lyon 1

- A párizsiak az utóbbi években kinőtték a francia bajnokságot, nincs igazán ellenfelük a hazai pontvadászatban. Igaz, hogy a legutóbbi idegenbeli meccseiken értékes pontokat hullajtottak, de hazai környezetben nem jelenthet problémát a Lyon legyőzése.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!