<>

 
 
 
A zágrábiak idegenben nyeretlenek, a pozsonyiak idén csak egyszer nyertek otthon. Azt viszont pont a Medvescak ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.93

A Slovan újra verheti a Medvescakot

A zágrábiak idegenben nyeretlenek, a pozsonyiak idén csak egyszer nyertek otthon. Azt viszont pont a Medvescak ellen.
KHL
Slovan Bratislava - Medvescak Zagreb
Szerda, 19:00 óra

A Slovan Bratislava felemás teljesítménnyel kezdte a szezont, jelenleg a Nyugati-főcsoport 8. helyén állnak. Első három meccsüket megnyerték, a nyitányon a jelenlegi ellenfelet, a Medvescakot verték, majd a címvédő Metallurgot is legyőzték, akárcsak az Avtomobilisztot. Aztán viszont kikaptak az Ak Barsztól idegenben, majd legutóbbi három meccsüket otthon bukták el. A három vereség miatt lemondott Rostislav Cada vezetőedző, helyére a finn Petri Matikainen érkezett. Legponterősebb játékosuk a rutinos Ladislav Nagy, aki 6 góllal és 1 gólpasszal hozza a pont per meccs átlagot, mögötte Milan Bartovic és Matt Murley 4-4 pontos (3+1 és 1+3). Kapusaik közül Backlund 90,8%-a és 2,5-ös kapott gólátlaga megfelelő, Janus 89,5%-a és 3,1-es gólátlaga viszont bajosabb, ezért előbbi az első számú kapus.

A Medvescak Zagreb jelenleg a legrosszabb nyugati csapat. Eddig nyolc meccset játszottak, ebből kétszer nyertek, legyőzték otthon a Szeversztalt és legutóbb a harmatgyenge Ladát. Otthonuktól távol gyengék, négy meccsen négy vereség a mérlegük. Tavaly is a hazai pálya volt az erősségük, vendégként 27 meccsből csak 11-szer nyertek. Nyáron viszont több kulcsjátékosuk is távozott, többek között a korábbi NHL-gólkirály Jonathan Cheechoo, illetve a Vesce, Linglet, Ellison támadósor. Legjobbjuk Pascal Pelletier 8 ponttal (4+4), míg Martin St. Pierre 7 pontos (3+4). A kapuban Barry Brust 91,9%-a és 2,7-es gólátlaga jó, Mark Dekanich 87,2%-a és 4,6-os kapott gólátlaga viszont pocsék.

163. Slovan Bratislava - Medvescak Zagreb, 1 (1.93) - Tippmix

A két csapat szeptember 4-én találkozott az első fordulóban, akkor a Slovan magabiztosan 5-2-re elintézte a Medvescakot. A tízezer néző támogatásával maguk mögött miért ne nyernének újra a szlovákok?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!