<>

 
 
 
Az új idényben sorban jöttek durvábbnál durvább szelvények. Aki viszont ezen a hétvégén vállalt be, az alaposan pórul járhatott. Néhány nevetséges kombináció jön!Az új idényben sorban jöttek durvábbnál durvább szelvények. Aki viszont ezen a hétvégén vállalt be, az alaposan pórul járhatott. Néhány nevetséges szelvény jön!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hülyeség: szétverik az MU-t, 4-4 Liverpoolban!

Az új idényben sorban jöttek durvábbnál durvább szelvények. Aki viszont ezen a hétvégén vállalt be, az alaposan pórul járhatott. Néhány nevetséges kombináció jön!

Vékony a határ a sportfogadásban, hogy valakit zseninek vagy komplett idiótának nézzenek. Néhányan ugyebár abból gazdagodtak meg az elmúlt hetekben, hogy jól megverették a Manchester Unitedet, a Tottenhamet vagy gólzáporra fogadtak. Ezen a hétvégén nekik aligha termett babér...

Arsenal-Tottenham 5-2, Welbeck lövi az első gólt (301)

Egy font ment erre az őrült kombinációra. Végülis 2012 telén az Ágyúsok már megverték nagy riválisukat 5-2-re, míg Welbeck 8 eddigi kapura tartó lövéséből 1 talált be. Ezúttal azonban 1-1-nél megálltak a csapatok, és az angol válogatott támadó sem jeleskedett... Puff neki!

Liverpool-Everton 4-4, Lukaku lövi az első gólt (651)

Erre a még valószínűtlenebb párosításra szintén egy font került a hétvégén. A liverpooli ellenségek eddigi 273 egymás elleni meccsükből csak egyszer játszottak 4-4-et, még 1942-ben, míg Romelu Lukaku 10 lövésből szerzett eddig 2 gólt a szezonban. A csapatok a Premier League történetében összesen háromszor játszottak 4-4-et, szombaton 1-1-ig jutottak, és Phil Jagielka talált be a belga csatár helyett. Bukta!

Man. United-West Ham 0-4, Cresswell lövi az első gólt (4001)

Az eddigiek sem voltak gyengék, azonban a csúcsot mégis ez jelenti. 35 pennyvel folytatta volna valaki a Manchester United történelmi mélyrepülését, ám vesztére. Valószínűleg egy 2010-es Ligakupa-meccsből merített, amikor tényleg 4-0-ra nyertek a Kalapácsosok, igaz hazai pályán, ahogy 1926-ban is. Utoljára a Vörös Ördögöket 1977. december 17-én verték meg otthon 4-0-ra, a Nottingham Forest volt a hóhér. Aaron Creswell már 25 kísérletnél jár a szezonban, 2 gólt lőtt. Nem az igazi az MU, de nem is egy amatőr csapat, a jósolt 0-4 helyett 2-1-re győzött, és a később kiállított Wayne Rooney talált be először.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!