<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Micsoda? Vincze: kikap a Juve és a Benfica

A Bajnokok Ligájára való tekintettel a hét elején is jelentkezünk sztártipp rovatunkkal, ahol ezúttal Vincze Ottó mondja el a véleményét a keddi és szerdai játéknap rangadóival kapcsolatban.
Manchester City – Roma, 1

- Bár a Roma nagyon szépen menetel a Seria A-ban és remekül meglátszik a csapat játékán Rudi Garcia keze munkája, ennek ellenére hazai pályán a City szerintem bedarálja a Farkasokat.

PSG – Barcelona, 2

- A Barcának ez lesz az első igazán komoly erőpróbája ebben a szezonban, kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes a párizsiak otthonában. Két kiírással ezelőtt a negyeddöntőben ugyan továbbléptek a franciákon, de nem volt egyszerű feladat, ahogyan a mostani sem lesz az. Ettől függetlenül Ibra nélkül félkarú óriás ez a PSG, így katalán sikert várok.

Sporting – Chelsea, 2

- Mourinho számára pikáns lesz a találkozó, lévén, hogy hazatér, ettől függetlenül nem számíthatnak sok jóra a portugálok, a Chelsea ugyanis jóval erősebb, mint a Sporting. A londoniak védelme kis túlzással eddig is hibátlan volt, most úgy tűnik, a támadósor is felnőtt a feladatokhoz. Az angolok nyerni fognak Lisszabonban.

Arsenal – Galatasaray, 1

- Nincs mese, az Arsenalnak ki kell köszörülnie a dortmundi csorbát, ahol nemes egyszerűséggel lefocizták Arséne Wenger együttesét. Habár a védelem kicsit ingatag, és nem olyan rossz csapat a Galatasaray, az Emiratesben egyértelműen az Ágyúsok a favoritok.

Atlético Madrid – Juventus, 1

- Ez lesz a szerdai nap slágermeccse, két nagyon brusztolós, aránylag hasonló stílusú csapat, értem ezalatt, hogy a klasszisokon kívül rendkívül egységes gárdákról van szó. Döntetlen szagú a mérkőzés, de egy fél góllal, talán a hazai pálya miatt inkább a madridiakra voksolnék.

Leverkusen – Benfica, 1

- Szintén két hasonló kvalitású csapat összecsapása lesz ez, ahol két különböző stílus, két futballkultúra találkozik. Őszinte leszek, régen láttam a Benficát játszani, a Leverkusenhez viszont volt szerencsém idén már többször is. Passzolós, lendületes, fiatal gárda, szerintem nyerhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!