<>

 
 
 
A Sevilla a Rijeka, a PAOK a Guingamp otthonában arathat értékes győzelmet az Európa-liga csoportkörében.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Sevilla és a PAOK

A Sevilla a Rijeka, a PAOK a Guingamp otthonában arathat értékes győzelmet az Európa-liga csoportkörében.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

033. Rijeka - Sevilla, 2 (1.98) - Európa-liga, 19:00

A címvédő Sevilla már az első körben, a szétszórt Feyenoord legyőzésével tudatta, hogy ismét komolyan veszi a sorozatot. A Rijeka ellenben nagyon simán kapott ki a gyenge Standard Liege-től. A horvát csapatnak a mostani szezonban a bajnoki cím megszerzése a célkitűzés, így az Európa Liga csak másodlagos. Vasárnap ráadásul kulcsfontosságú rangadót játszik a csapat a Hajduk Split otthonában, ami azt jelenti, hogy hasonlóan a Liege elleni meccshez - ami után a Dinamóval mérkőztek - több kulcsjátékos is pihenni fog a spanyolok ellen. A Sevilla a hétvégén súlyos pofonba szaladt bele (0-4 az Atletico ellen) így van mit kozmetikáznia a gárdának.

040. Guingamp-PAOK, 2 (2,75) - Európa-liga, 19:00

A K-csoport 2. fordulójában a francia sereghajtó fogadja a görög helyezettet. A Guingamp hat vereséget számlál, mindössze négy gólt rúgott, de frissen megverte az addigi éllovas Bordeaux-t 2-1-re. Támadásban meglátszik, hogy eladta legjobb csatárát, hiszen azt a nagy győzelmet leszámítva két gól a mérleg hét meccsen. A PAOK élcsapat hazájában hosszú évek óta, jelenleg 4-1-0-s mérleggel és 13-1-es gólaránnyal, meggyőzően vezeti a bajnokságot. A keret egységes, veszélyes, két közepes fontosságú hiányzót leszámítva teljes. Fontos, hogy egy szurkoló halála miatt a hétvégi bajnoki fordulót elhalasztották, így teljes erőbedobással koncentrálhat erre a találkozóra. Minőségben is a vendégek felé hajlunk, a forma is beszédes, és a frissesség sem áll a leterhelt Guingamp mellett. 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!