<>

 
 
 
A hazai pálya előnye miatt szavazunk bizalmat elsősorban a LASK-nak a két jó formában lévő együttes ütközetében...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Folytathatja menetelését a LASK

A hazai pálya előnye miatt szavazunk bizalmat elsősorban a LASK-nak a két jó formában lévő együttes ütközetében...
Osztrák másodosztály
LASK Linz - Austria Lustenau
Péntek, 18:30 óra

A 13. fordulót rendezik az osztrák másodosztályú bajnokságban. A házigazda újonc, viszont komoly tradíciókkal rendelkező klub, és a fehér-feketéknél bizony tervbe vették a feljutást. Eddig otthon ennek megfelelően is teljesítenek Fabianoék, 5-1-0-ás a mérlegük a Linzer Stadionban. Ehhez szerényebb, 2-2-2-es vendégsor párosul, az összkép alapján pedig 24 egységgel (7-3-2) a 2. pozíciót foglalják el Koglerék a tabellán - holtversenyben a listavezető Mattresburggal, egy pont előnyben a 3. Lieferinggel szemben. Motivációs probléma tehát nem lehet, mindig egységre nagy szükségük van a linzieknek. A gárda jó passzban van, az elmúlt hét bajnokijából egyet vesztett el, a múlt héten a St. Pöltent mattolta hazai környezetben. Friss sérült nincs, és eltiltás sem nehezíti a szakvezetés munkáját. Ha kedvezően alakulnak az eredmények (A Mattresburg St. Pöltenbe látogat), úgy péntek estére az élre állhatnak Vujanovicék...

Az Austria Lustenau az alsóházban szerepel egyelőre, a 8. pozícióban érte a 13. játéknap, a neve mellett pedig 13 pont áll. Vendégségbe nem félelmetes (1-2-2), egyedül Innsbruckban győzött, de annak már másfél hónapja. A formája nem rossz, a múlt héten a Lieferinget verte péppé (5-2), előtte pedig kétszer remizett. A veszélyes zónától még így sem tudott azonban elszakadni, a 9., már kiesp helyen álló Horn 11-nél jár. A zöldeknél egy középpályás már hetek óta nem bevethető, egy támadójuk viszont két hete visszatért. A védelemben ugyancsak egy hiányzó lesz.

095. LASK Linz - Austria Lustenau, 1 (1.80) - Tippmix

A nyáron - fordított felállásban - a Linz nyert. És összességében jobb csapatnak is tartjuk a szeszélyes Lustenaunál. Nem lesz kiesési gondja a vendéggárdának, ám a biztonsághoz szükséges pontok ma nem gyarapodnak. Nálunk hazai e történet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!