<>

 
 
 
A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat jól megszokott rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Rókakoma: 8 hiányzó a nyeretlen utolsónál

A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat jól megszokott rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
Két jónak hangzó mérkőzés mellett egy harmadik is jön, inkább infókkal.
ROMÁN ÉLVONAL, ANGOL NEGYED-, OSZTRÁK MÁSODOSZTÁLY


Brasov-CSMS Iasi - kezdés 17:00 óra
A 12. fogadja az utolsót a román élvonal 10. fordulójában. A Brasov tipikus középcsapat, volt, hogy az élmezőnyhöz állt közelebb, néha a kiesőzónához. Tipikus hazai pályás csapat, a múlt szezonban 38-ból 28-at itt szerzett, most 2-1-1-es mérleggel és 7-4-es gólaránnyal áll, az élmezőnybe tartozó Petrolul verte meg egyedül. Az Iasi nyeretlenül az utolsó, idegenben egyetlen döntetlen jött össze, igaz nagy kiütésekbe nem szaladt bele. A kínlódás nem véletlen, öt középpályás, köztük a legjobb és egy támadó sérült, míg egy kezdő védő és egy kezdő támadó eltiltott. Nem olyan nagy eresztés a Brasov, de ilyen hírek hallatán behúzhatja.
Burton-Cambridge - kezdés 20:45 óra
Az éllovas fogadja a 18. helyezettet az angol negyedosztály 11. fordulójában. A Burton már tavaly is rájátszásba jutott, a döntőben 1-0-ra bukott el. Ezúttal vezet, a hazai tabellán a legjobb, 5-0-0-s makulátlan mérleggel és 8-1-es gólaránnyal. A Cambridge újonc, zsinórban három vereséggel érkezik, idegenben 1-2-2-es mérleggel még tűrhető. Fontos, hogy két kezdő középpályás, egy kezdő támadó és egy csere védő kimarad, továbbá egy kezdő középpályás és egy kezdő védő kérdéses. Így nagyon 1-esre hajlik.
Liefering-Wacker Innsbruck - kezdés 18:30 óra
A 3. fogadja a 4. helyezettet az osztrák másodosztály 13. fordulójában. A Liefering öt ponttal előzi meg riválisát, ahogy tavaly, most is a legszórakoztatóbb csapat, a legtöbbet rúgta, és a sereghajtót leszámítva a legtöbbet kapta. Ugyebér az élvonalban vezető Red Bull Salzburg fiókcsapata, feljutni nem tud, éppen ezért nem is motivált az aranyéremre. Kiválóan kezdte a szezont, de immár három forduló óta nyeretlen és 10 gólt kapott ezalatt. Most két kezdő védő és frissen egy kezdő középpályás hiányzik. A Wacker Innsbruck újonc, az élvonalból hullott ki, azóta tűrhetően megragadt. Szintén nincs formában, de idegenben a második legjobb 3-2-1-es mérleggel és 8-3-as gólaránnyal. Látszik, hogy egy masszív együttes. Fontos, hogy frissen több hiányzója lett, így a legjobb védő, egy támadó és egy középpályás, míg két kezdő középpályás és egy kezdő védő kérdéses. Az infók érdekesek, tippelni nem merek.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!