<>

 
 
 
A Bröndby akkora neveket igazolt, hogy immár a dán bajnokság kirakatcsapata, vele nyernénk és a West Hammel.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A dán topcsapat és a West Ham

A Bröndby akkora neveket igazolt, hogy immár a dán bajnokság kirakatcsapata, vele nyernénk és a West Hammel.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

223. West Ham United-QPR, 1 (1,93) - angol bajnokság, 17:15

A 16. fogadja a sereghajtót a 7. fordulóban. A West Ham küzdött a bennmaradással, de végülis az utolsó hetekben már nem kellett aggódnia. Otthon 7-3-9-es mérlege átlagos. A nyáron óvatosan, de erősített, míg Andy Carroll hosszú távú kidőlése nem segített támadásban. Eddig nem olyan rossz a helyzete, mint ahogy kinéz, mégis túl van a Tottenham, Southampton, Liverpool, Manchester United négyesen. A Vörösöket nagyon meglepte. A QPR óriási pénzek költése mellett két éve kiesett, azóta is költekezik, de óriási kínok kárán került vissza. A nyáron inkább rutinos nevekkel jött elő, a minőség megkérdőjelezhető, a csapategység szintén. Egyelőre nem is megy, főleg idegenben, ahol már 10 gólt kapott, igaz három pokolian nehéz mérkőzésen van túl. A baj, hogy a mutatott játékban nem valami meggyőző. A West Ham biztatóbbnak látszik, nyerhet.

248. Bröndby-Aalborg, 1 (2,08) - dán bajnokság, 19:00

A 7. fogadja a 6. helyezettet a 10. fordulóban. A Bröndby a nyáron óriási erősítéseket hajtott végre, Johann Elmandertől kezdve Daniel Agger dán szinten óriási nevek. A szezon előtt papíron a Köbenhavn nagy ellenfele lett volna, ám egyelőre kínlódik, igaz hazai pályán még ment valahogy, de legutóbb a felemás Randers meglepte. Az Aalborg a címvédő, meglepetésre ért révbe, kellett ehhez a Köbenhavn őszi mélyrepülése. Azóta az Európa-ligába került, és egy 6-0-s vereség után csütörtökön javított. Sok a sérült, a keret eleve vékony, és ez látszik is. a bajnokságban csak a hatodik, 2-5-2-es mérleggel, míg három döntetlent és egy zakót tud csak felmutatni vendégként. A Bröndby jobb csapat, az Aalborg kettős terhelés nyomán óriási küzd a bajnokságban, és idegenben főleg. 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!