<>

 
 
 
Az SHL címvédője és listavezetője, a Skelleftea ahhoz az Örebróhoz megy, amely a legutóbbi fordulóban a nyeretlen Leksandtól kikapott.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

A svéd éllovas Örebróba látogat

Az SHL címvédője és listavezetője, a Skelleftea ahhoz az Örebróhoz megy, amely a legutóbbi fordulóban a nyeretlen Leksandtól kikapott.
SHL
Örebro - Skelleftea
Csütörtök, 18:00 óra

Az Örebro eddigi nyolc mérkőzésén ötvenszázalékos teljesítményt nyújtott, négyszer nyert, négyszer kikapott. Nemrég volt egy hárommeccses győzelmi szériája, szombaton viszont 3-0-s verésbe szaladt bele az odáig 7 mérkőzésen pontot sem szerző Leksand otthonában. Hazai jégen teljes a sormintájuk, egyszer-egyszer nyertek rendes játékidőben és hosszabbításban, valamint egyszer-egyszer buktak 60 perc alatt és túlórában. Kevés gólos meccseket játszanak, gólkülönbségük 17:18. Legjobb játékosuk Derek Ryan 6 ponttal (2+4), mögötte Daniel Viktsen és Ville Viitaluoma 5-5 pontos (3+2 és 2+3). A kapujukban a szlovák Julius Hudácek áll, aki 1,99-es kapott gólátlaggal és 92,9%-kal védett eddig.

014. Örebro - Skelleftea, 2 (1.85) - Tippmix

A Skelleftea eddigi 8 meccséből 6-ot megnyert, ezzel holtversenyben vezeti a svéd bajnokságot. Idén négyszer játszottak idegenben, mérlegük ugyanaz vendégként, mint az Örebrónak hazai jégen. A Leksandot 2-0-ra verték, a Frölunda ellen büntetőkkel nyertek, a Lulea szétlövésben verte őket, míg a HV71 rendes játékidőben. Utóbbi három csapat komolynak számít, tehát vállalható pontvesztések történtek. Gólkülönbségük 26:14, ők lőtték a legtöbb gólt és kapoták a legkevesebbet idáig. A SAIK-ban három játékos hozza a pont per meccs átlagot, Andrew Calof 6+2, Par Lindholm 3+5, míg Kirill Kabanov 1+7 ponttal áll, mögöttük a 7 pontos Tim Heed (3+4) érdemel említést. A kapuban Markus Svensson remekel, 95,2%-os védési hatékonysága kiváló, 1,18-as gólátlaga messze az SHL legjobbja.

A két csapat tavaly ötször meccselt, ebből háromszor a Skelleftea nyert. A vendégek kerete erősebb, a liga legjobb kapusa az övéké, minden mellettük szól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!