<>

 
 
 
A románok otthonában elért értékes döntetlen után ma csakis a három pont az elfogadható Dárdai Pál csapatától a Feröer-szigeteken.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.84

Magyarország: Menekülés a győzelembe!

A románok otthonában elért értékes döntetlen után ma csakis a három pont az elfogadható Dárdai Pál csapatától a Feröer-szigeteken.
Eb-selejtező
Feröer-szigetek - Magyarország
Kedd, 20:45 óra

Papíron talán egy kézlegyintéssel elintézhetnénk a párharcot, a feröeriek azonban aligha adják majd olcsón a bőrüket. Annál is inkább, mert a közelmúlt selejtezőin megmérkőztek többek között a svéd, a német, az osztrák és a finn csapattal is, egyik sem rendezett azonban gólgálát Tórshavnban, a legnagyobb különbségű diadal a 3–0-s eredmény volt. Ettől függetlenül nem arról híres Lars Olsen együttese, hogy termelné a pontokat; a mostani sorozatot is két vereséggel kezdte (Finnország 1–3, Észak-Írország 0–2). Lényeges információ még a feröeri válogatottal kapcsolatban, hogy csupán néhány profi játékosa van a nemzeti tizenegynek, a keret jelentős részének polgári foglalkozása van, így lehetséges az, hogy jogász, újságíró, villanyszerelő, vagy éppen óvóbácsi próbálja majd megakadályozni a mieinket.

143. Feröer-szigetek - Magyarország, (1-0) 2 (1.84) - Tippmix

Reméljük nehéz feladat lesz, ha valamikor, akkor ugyanis most duzzadhat az önbizalomtól és a magabiztosságtól Dárdai Pál legénysége. A bukaresti 1–1 után ismét futball-lázban ég az ország, ami nem is feltétlenül az egy pontnak, sokkal inkább a mutatott játéknak és a labdarúgók hozzáállásának szól. Egyértelműen látszott ugyanis Dzsudzsákékon a küzdeni akarás és végre valóban ,,harapósak” voltak a fiúk. Messzemenő következtetéseket természetesen nem lehet és nem is szabad levonni egyetlen mérkőzés után, az viszont bizonyos, hogy az utóbbi évek legszervezettebb és legtaktikusabb csapatát láthattuk Romániában. A játékosok és a stáb is szuperlatívuszokban beszélt Dárdai profizmusáról, a motiváltság pedig szerencsére úgy tűnik, ragadós.

A masszív feröeri csapat otthonában nem várjuk azt, hogy gólparádéval örvendeztessenek meg minket Szalaiék (természetesen azért el tudnánk viselni...), viszont a magabiztos három pont megszerzése talán nem lehetetlen feladat. Éppen ezért egy kétgólos sikerrel kiegyeznénk, ráadásul még egy kis pénzt is kereshetnénk vele...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!