<>

 
 
 
Euroliga-rangadó Szerbiából, mellé foci Fehéroroszországból és Brazíliából - kiveséztük a Tippmixtáblát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Szerb, brazil, fehérorosz túra

Euroliga-rangadó Szerbiából, mellé foci Fehéroroszországból és Brazíliából - kiveséztük a Tippmixtáblát.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

028. Crvena zvezda-Galatasaray, 1 (1,92) - Euroliga, 20:45

A szerb ezüstérmes fogadja a török második helyezettet a férfi kosárlabda Euroliga D-csoportjának 1. fordulójában. A Crvena nagy meglepetésre elbukta az Adria-ligát, az elődöntőben a Cibona ellen, majd a bajnoki döntőben 3-1-re maradt alul a Partizannal szemben. A nyáron erősített, hazai pályán hagyományosan brutálisan erős, eddigi három tétmérkőzését nyerte, mégpedig visszavágva a Cibonának és legyőzve a szintén ütősnek mondható Union Olimpiját. A Galatasaray botrányosan bukta el a bajnoki döntőt, az utolsó mérkőzésre ki sem állt. Jó erőkből áll, ám elég sok a sérült, így két kulcsembere is nagy kérdőjel csütörtökre. Egyelőre nincs valami nagy formában, már van egy veresége és nehéz győzelmeket aratott eddig hazájában. Ha legjobb felállást nézzük, a törökök rutinosabbak és erősebbek ezen a szinten, ám most az idény elején bízhatunk a Crvena zvezdában, amely otthon mindig életveszélyes. Az odds esik, 1-es.

038. Sahtar Szoligorszk-BATE Boriszov, 2 (1,90) - fehérorosz bajnokság, 18:00

A 3. fogadja az éllvast a fehérorosz bajnokság felsőházi rájátszásának 5. fordulójában. A Szoligorszk tavaly sokáig vezette a bajnokságot, és ahogy akkor, most is védelmével nyeri a mérkőzéseket. Alig 21 gólt kapott 26 mérkőzésen, igaz a két előtte álló csapat még ennyit sem nyelt. A 29 lőtt gól eközben nem sok. Otthon verhető, 7-2-3-as mérleggel áll, az elmúlt hetekben két középerős ellenfél is megfogta. Helye biztosnak tűnik a dobogón, a Naftan ugyanis borzasztó formában van. A BATE-t jól ismerhetjük, a fehérorosz válogatott magját adja. Nem olyan erős, mint amikor legutóbb a BL-főtáblán szerepelt és megverte a Bayernt. A Debrecent szerencsésen verte ki, utána könnyű sorsolással ment tovább, majd a főtáblán beleszaladt a késbe Portóban. Azóta meglepte a romokban heverő Bilbaót. A bajnokságban idegenben jobb, mint otthon, hiszen 10-2-1 a mérlege, míg gólaránya 30-11-es. Nagyszerű. Kell a győzelem, mert a Dinamo Minszk ott van a nyomában, így bevállaljuk a 2-est.

049. Santos-Botafogo, 1 (1,65) - Brazil Kupa, péntek 02:30

A 7. fogadja a 19. helyezettet a Brazil Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, 3-2-ről folytatják. Két szebb napokat látott korábbi élcsapat találkozik. A Santos kiheverte Neymar elvesztését, ebben a szezonban már nincs elérhetetlen távolságban a Libertadores-kupa és a dobogó. A hazai mérlege a kulcs, 9-3-2 mellé 22-7-es gólarány jön úgy, hogy az utolsó 10-ből 9-et megnyert. Akad néhány hiányzó, így például Robinho, de a keret így is elég izmos. A Botafogo az elmúlt években a mezőny első felében szerepelt, ám Clarence Seedorf távozása óta szétesőben van, jelenleg kieső, igaz nagyon szoros a hátulja. Fontos győzelemből érkezik három vereség után, ám ha akar valamit, akkor idegenbeli mérlegén kellene javítani, amely 1-2-11, mellé 6-20-as gólaránnyal. Szintén akad néhány hiányzó, de várhatóan néhány játékost tartalékol is az edző, hiszen a prioritás nem a kupa, főleg egy 3-2-es hazai vereség után, hanem a bennmaradás. Márpedig a hétvégén a borzasztó formában lévő Sport Recife következik. Nem muszáj nyerni a Santosnak, de szerintünk megteszi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!