<>

 
 
 
A tartalékos Elche aligha a remeklő Sevilla ellen tér magához, márpedig szép oddsért fogadható a 2-es.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Az Elche kínja a Sevilla öröme lehet

A tartalékos Elche aligha a remeklő Sevilla ellen tér magához, márpedig szép oddsért fogadható a 2-es.
Spanyol bajnokság, 9. forduló
Elche-Sevilla
vasárnap 19:00 óra

Az Elche tavaly jutott fel a La Ligába, és sokak meglepetésre megúszta a kiesést. Ám a szakemberek szerint mindig a második esztendő a neccesebb bennmaradás szempontjából, és bizony a zöld-fehérek története is erre hajaz. A társulat 7 mérkőzésen 5 pontot gyűjtve mindössze a 17., hazai mérlege szánalmas: 0-1-2 (1-4), ráadásul nem is nagycsapatokkal meccseltek saját közönségük előtt Jonathasék. A Granadával remiztek, az Eibar és a Celta viszont kifosztotta őket. Francisco M. Escriba Segura együttese legutóbb szeptember közepén nyert (Rayo, idegenben, 2-3), azóta három zakó egy egy iksz. A döntetlen legutóbb jött össze az Almeriánál (2-2), Rodriguezék kétszer is vezettek, ám nem sikerült megtartaniuk az előnyt.

A gárda nincs könnyű helyzetben, hiszen egyik legjobbjuk, a két gólt és két asszosztot jegyző Jonathas eltiltását tölti. Rajta kívül még két, nem meghatározó középpályás nem bevehető.

A Sevilla 7 meccsen 16 pontot gyűjtve a dobogóról várta a játéknapot, 5-1-1-es mutatója parádés. Vendégségben a bajnok mészárolta le (4-0), viszont Cordobában és az Espanyolnál is nyerni tudott. A társulat az EL-ben is versenyben van, és ott sem áll rosszul a déliek szénája. A válogatott szünet előtt a Deport csapták meg rendesen (4-1). Unai Emery alakulata jól teljesít az idén, és végre szinte teljes lesz a kerete is. Egy középpályás sérült, de rajta kívül csak a cserekapus játéka kérdéses. Gamerio is felgyógyult, így végre bemutatkozhat a nyári szerzemény.

211. Elche-Sevilla, 2 (2,05) - Tippmix

Az Estadio Martínez Valero-ban eddig háromszor találkoztak a felek: kétszer a Sevilla nyert, egyszer megosztozkodtak a pontokon a csapatok. Ma is inkább a vendégek sikerében bízunk, ám biztos, ami biztos, egy iksszel megtámogathatjuk az alaptippet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!