<>

 
 
 
A címvédő Sevilla és a szintén nagyágyúnak számító Napoli egyaránt idegenben arathat nagy sikert, szép oddsért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Sevilla és a Napoli

A címvédő Sevilla és a szintén nagyágyúnak számító Napoli egyaránt idegenben arathat nagy sikert, szép oddsért.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

223. Standard Liege-Sevilla, 2 (1,95) - Európa-liga, 19:00

A belga 12. fogadja a spanyol második helyezettet a G-csoport 3. fordulójában. A Liege az alapszakaszt megnyerte, majd a rájátszásban ezüstérmes lett a tavasszal. A BL-selejtezőben esélye sem volt a Zenit ellen, így maradt az El. Az ősszel sokat gyengült, verettük is már sikerrel, de arra senki sem számított, hogy csak a 12. helyen tanyázik majd. Otthon az utolsó előtti, 1-2-3-as mérleggel és 11-12-es gólaránnyal, a legtöbbet kapta. A vezetőedzőt kirúgták, a szurkolók egy bizonyos Duchatelet ellen fordultak. A Sevilla a múlt idénybeli sikeres keretet jól megőrizve, hozzá ügyesen erősítve szárnyal tovább. A bajnokságban az Atlético Madrid elleni kisiklást leszámítva száguld, idegenben is nyert már három meccset. A kérdés csak az, hogy mennyire veszi komolyan, de ahogy elnézzük a belgák helyzetét, félgőzzel is meglesz a 2-es.

226. Young Boys-Napoli, 2 (2,15) - Európa-liga, 19:00

A svájci 5. fogadja az olasz 7. helyezettet. A hazaiak többek közt a Loki testén át jutottak megérdemelten főtáblára. Acélos támadásban, míg sebezhető védekezésben, a 12 bajnoki forduló alatt 20 gólt lőtt és 16-ot kapott. A szezon elején fontos játékosokat nélkülözött, mostanra már jobban áll a gárda, tavaly egyébként simán futottak be a tabella 3. helyére. Az elmúlt három tétmérkőzését elbukta, de otthon így is erős. Nem valami fényes a helyzet a Napolinál, a tavalyi nagy erősítésekből építkeznének, de nem megy. A BL-től való búcsú fájó pont, és tartós válságot eredményezett. Legalább látszik a fény az alagút végén, így két győzelemmel a háta mögött érkezik, és a válogatott fordulóban kulcsemberei jól mentek, Marek Hamsík és Gonzalo Higuaín is szórta a gólokat. Legalább négy forduló óta nyeretlen, és megindult előre, ha motivált lesz, kihasználhatja a Young Boys rossz formáját.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!