<>

 
 
 
A Liverpoolban nem bízunk az Angol Ligakupa 4. fordulójában, az MK Donsban viszont igen a Sheffield ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Liverpool és az MK Dons

A Liverpoolban nem bízunk az Angol Ligakupa 4. fordulójában, az MK Donsban viszont igen a Sheffield ellen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

139. Milton Keynes Dons - Sheffield Utd., 1 (2.20) - Angol Ligakupa 20:45

Hasonló játékerőt képvisel a két csapat és nincs is rossz formában a Sheffield United, mi mégis a Milton Keynes Dons győzelmére teszünk az Angol Liga-kupa kedd esti összecsapásán. A Dons már bizonyított a sorozatban: többek között a Manchester United-et ejtette ki, ráadásul hazai pályán játszik, ami igencsak fekszik a csapatnak, a bajnokságban például hatból négy mérkőzését megnyerte otthon. A Sheffield szintén kiejtette már egy első osztályú gárdát, igaz a West Ham ellen picivel könnyebb dolga volt a csapatnak, mint a Dons-sznak. A hazaiaknál újra bevethető lesz a csatár Dean Bowditch, Danny Green és Lee Hodson azonban sérültek. A vendégeknél Chris Basham eltiltás miatt nem játszhat. A Dons nemcsak a hazai pályában, hanem Benik Afobéban is bízhat, aki vezeti a Liga-kupa góllövőtáblázatát.Forma alapján talán a Sheffield tűnik jobbnak, de a United elsősorban a feljutásra hajt, a Dons pedig legutóbbi hét hazai Liga-kupa meccséből hatot megnyert. Hazait érzünk.

143. Liverpool-Swansea, 2 (4,85) - Angol Ligakupa, 21:00

A bajnoki 7. fogadja a 6. helyezettet a nyolcaddöntőben, a továbbjutás egy meccsen dől el. A Liverpool a múlt szezonbeli szárnyalás után vezére nélkül, többszörös terhelés és nagy nyomás alatt omladozni látszik. Sem a BL, sem a bajnokság nem úgy sikerül, ahogy eltervezték. Legutóbb a Real Madrid simán verte, majd a Hull City ellen csak kínlódott. Egyértelműen cserék várhatók a kezdőben, míg három hiányzó, köztük Daniel Sturridge maradt. A Swansea váratlanul jól kezdte az idényt, és ha nem is menetel az utóbbi hetekben, jól tartja magát a mezőny első felében. A hétvégén a Leicester ellen egyértelmű sikert aratott, és a várakozások szerint erős kezdőt küld kedden is a pályára, prioritás a Ligakupa. Pihenőt csak talán két kezdő középpályás kaphat. A Swansea két éve megnyerte a sorozatot, biztatóan rajtolt, a Vörösök pedig már az előző körben is majdnem kiestek, most eljöhet a vég.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!