<>

 
 
 
Kecskeméten kosarazunk, majd jön két mérkőzés a belga bajnokságból és egy az Orosz Kupából.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Kecskemét, Moszkva, Belgium

Kecskeméten kosarazunk, majd jön két mérkőzés a belga bajnokságból és egy az Orosz Kupából.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

144. CSZKA Moszkva-Torpedo Moszkva, 1 (1,30) - Orosz Kupa, 11:30

A bajnok fogadja az újoncot a nyolcaddöntőben, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A CSZKA megvédte címét, és az egész keret egyben maradt, így Doubmiától kezdve Tosicson át Musáig, no meg Dzagojevig fantasztikus támadósor alakult. Évek óta együtt játszik a keret, hazai pályán már tavaly is szárnyalt, most ugyan van már egy korai veresége, de így is a legjobb a ligában. A Torpedo osztályozóval jutott fel, idegenben 7-5-6-os mérleggel hozta az élmezőny szintjét. A vezetőedző távozott a nyáron, anyagi gondokkal is küzd, stadionja sincs a fővárosban, és elvesztette három kulcsemberét. Akad néhány igazolás, de kiesőjelöltnek jósolták, és az is, frissen jött két döntetlenjével van hat pontja, idegenben egy alsóházi rangadót legalább behúzott augusztus közepén. Sima hazai.

170. Kecskemét – Kaposvár, 1 (1.40) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Három bajnokin van túl mindkét csapat, a Kecskemét 2-1-es, a Kaposvár 1-2-es mutatóval áll. A szerdai házigazda a klasszis irányító, Wittmann elvesztése ellenére sem gyengült, sőt. Rakic, Barovics és Ivanov személyében harcedzett kosarasok érkeztek Ivkovics edző keze alá, és nem is kezdett rosszul a KTE. A Körmendet hosszabbítás után verte, majd simán elintézte a Pécset, hogy aztán óriási csatában csak a ráadásban maradjon alul az egyik legerősebb hazai kerettel rendelkező Sopron otthonában.

A Kaposvár eddig kizárólag a liga leggyengébb együttesét, a MAFC-ot tudta legyőzni, ugyanakkor nagyon kikapott Szegeden és otthon az Atomtól. Centergondokkal küzd, hiszen a nemrég érkező Spica még nem bevethető, miközben a bosnyák Alihodzicot elküldték. A KTE otthonában nagyon nehéz a vendégcsapatok dolga, a somogyiak pedig még messze nem álltak össze – biztos kecskeméti diadalt szimatolunk.

217. Gent - Waasland Beveren, 1 (1.47) - belga bajnokság, 20:30

A Gent az előző idényben nem került be a felsőházba, csak a 7. helyen végzett az alapszakaszban, majd a rájátszásban végül nem sikerült kiharcolnia az El-indulást. Az új szezonban jól kezdett, azonban a legutóbbi négy fordulóban csak ikszelni tudott, így jelenleg 20 ponttal a 3. helyen áll. Otthon 3-2-1-es mérleget tud felmutatni, a gólkülönbsége 10-6. A nyáron elveszítette 7 gólos középpályását, illetve két támadóját.

A Waasland legutóbb 31 ponttal zárt, így megúszta a kiesést, az El-indulásért folytatott harcban ugyanakkor esélye sem volt. Ebben a szezonban is vélhetően a veszélyzóna közelében harcol majd, két távozó támadóját ugyanis nem sikerült pótolnia. Borzalmas formát mutatnak a szerdai vendégek, a legutóbbi öt meccsükből négyet elveszítettek, idegenben a sereghajtó otthonában nyertek, emellett egy döntetlen és négy vereség a mérleg. Mindkét gárda gyengült a nyáron, pontosabban a Gent inkább átalakult, a Waasland csapatát pedig láthatóan megviselte a kulcsjátékosok távozása. A forma és a keretek erőssége alapján meglepődnénk, ha borulna a papírforma.

218. Kortrijk-Anderlecht, 2 (1.85) - belga bajnokság, 20:30

A 8. fogadja az éllovast a 13. fordulóban. A Kortrijk tipikus alsóházi csapat, amely talán most erőn felül teljesít. Tűrhető formában van, három győzelem után az ötödik helyen álló Westerlo állította meg. Otthon 2-1-3-as mérleggel nem az igazi, kettőt frissen nyert, de a Lokeren és a Oostende személyében nem éppen a legjobb csapatok verték meg. Döntő hír, hogy a házi gólkirály (11/6) szereplése kérdéses.

Az Anderlecht tavaly újrakezdett szinte mindent, rengeteg játékosa eladása után fiatalokkal nagyszerű tavaszt futva lett aranyérmes. A nyáron újabb kisebb törés állt be, de erősebb csapat papíron, mint tavaly ilyenkor volt. Kiválóan rajtolt, de most gödörbe került. Az utolsó öt tétmeccsén nyeretlen, idegenben sok döntetlent játszik. A bajnok talpra kell, hogy álljon előbb-utóbb, ez egy remek alkalom, az otthon nem túl acélos, valószínűleg legjobbja nélkül felálló középcsapat jön, az odds pedig szép nagy.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!