<>

 
 
 
A breton derbin szerintünk a jó formában lévő Rennes otthon tartja mindhárom pontot a Lorient ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

A Rennes-t favorizáljuk a francia rangadón

A breton derbin szerintünk a jó formában lévő Rennes otthon tartja mindhárom pontot a Lorient ellen.
Francia bajnokság
Rennes - Lorient
Péntek, 20:30 óra

A tartományi ütközet előtt egyértelműen a hazaiak állnak kedvezőbb helyzetben. A Rennes 12 mérkőzésen gyűjtött 16 pontjával jelenleg a középmezőnyben tanyázik, mérlege 4-4-4, otthon 3-1-1, csak a Toulouse verte. Philippe Montanier együttese jó formában van, négy bajnoki mérkőzés óta veretlen, Habibouék közben kiejtették a Marseille-t a Ligakupából is. Egy csatár sérült, egy másik eltiltott - őket viszont jól pótolják eddig a helyettesek.

A Lorient bajban van, kieső pozícióból várja a folytatást. 10 pontjából hatot túrázott össze (2-0-4), viszont gyenge passzban vannak a narancssárgák: három vereségből érkeznek a breton derbire. Sérült is van a keretben, a középpályáról két alapember és egy cserejátékos neve is a maródiak listáján szerepel.

112. Rennes - Lorient, 1 (2.00) - Tippmix

A tartományi rangadó mindig speciális hangulatú - nem lesz ez másként ma sem. A Rennes most azonban nagyon egyben van, nem úgy, mint a Lorient... Ebből pedig szerintünk hazai siker kerekedik ki...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!