<>

 
 
 
Egy alsóházi rangadóra fogadunk Csehországból, míg az olasz másodosztályban ritka gólesőre látunk esélyt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Cseh hazai, olasz gólok

Egy alsóházi rangadóra fogadunk Csehországból, míg az olasz másodosztályban ritka gólesőre látunk esélyt.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

027. Bohemians-Brno, 1 (2,00) - cseh bajnokság, 19:00

A 11. fogadja a 15. helyezettet a 14. fordulóban. A Bohemians többre hivatott, az utóbbi hetekben csúszott vissza, csak egyszer nyert az elmúlt öt fordulóban, az alsóházi Ceske Budejovice ellen. Otthon felemás, 2-1-3-as mérleggel áll, az összesen rúgott 18 gólja nem rossz. A Brno alsóházinak tűnt, de annyira nem rossznak, mint ahogy most áll. Sorozatban hat veresége van tétmérkőzésen, igaz közben a két élcsapat is átgázolt rajta, viszont akadtak olyan meccsek, amelyeket illett volna behúzni. Idegenben összejött néhány hete egy váratlan diadal, akkor sem vártak sokat a csapattól, és most sem. 1-1-4-es mérlege és 5-12-es gólaránya vendégként gyenge, főleg annak fényében, hogy középcsapatok 5-1-re és 2-0-ra verték meg. Az odds esik, a Brno ilyen formában aligha javít, óvatos téttel 1-es, mégis egy cseh alsóházi rangadó...

045. Bari-Ternana, több mint 2,5 gól (2,06) - olasz másodosztály, 20:30

A 11. fogadja a 20. helyezettet a 13. fordulóban. A Bari a liga egyik hagyományosan nagy, erős csapata, amely az élvonal felé kacsintgat, de mostanában nem jár sikerrel. Egyelőre a mostani szezon is felemás, a liga szintjén sok gólt rúg, viszonylag sokat is kap, formája vegyes. Eddig nem sokat játszott otthon, amikor igen, elég masszívnak tűnt, csak a nyitókörben az akkoriban nagy formában szereplő Perugia verte meg. A Ternana sokkal kisebb hírű együttes, keveset rúgott, sokat kapott, és borzasztó formában van, az utolsó öt fordulóban csak egyetlen pontot gyűjött. Az idegenbeli mérlege viszont nem rossz, már nyolc pontot gyűjtött, így látunk esélyt arra, hogy a kiszámíthatatlan Barinak betaláljon, ám a hazaiaktól is kinézhetnek gólok. Magas az odds, lehet ebből nyílt mérkőzés.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!