<>

 
 
 
Már a nyolcaddöntőket rendezik a Johnstone's Paints Trophy kiírásában: a Bristol-Wimbledon derbin egyértelműen gólokat várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólokat várunk a bristoli csatán

Már a nyolcaddöntőket rendezik a Johnstone's Paints Trophy kiírásában: a Bristol-Wimbledon derbin egyértelműen gólokat várunk!
Johnstone's Paint Trophy
Bristol City - Wimbledon
Hétfő, 20:30 óra

A Bristol City tradicionális, nagy múltú együttes, amely most csak a League One-ben szerepel. A piros-fehérek két éve búcsúztak a Championshiptől, tavaly nem jött össze a feljutás, az idén viszont eddig jól áll a szénájuk: 16 fordulót követően veretlenül állnak a tabella élén (10-6-0), hazai környezetben pedig egészen lenyűgözőnek mondható a 6-2-0-ás soruk. A formára nem lehet panasz, minden sorozatban állnak, a hétvégén az FA Kupában léptek tovább. Ebben a kiírásban eddig a Cheltenhammel kerültek szembe, és jutottak tovább magabiztosan Steve Cotterill fiai. Fontos információ, hogy ezt a sorozatot nem tekinti elsődleges prioritásúnak a menedzser, így Flinték minden bizonnyal felforgatott összetételben szerepelnek majd. A keret szinte teljes, friss sérültekről nem számoltak be a brit szaklapok.

A Wimbledon a negyedik vonalban szerénykedik, 16 találkozón szerzett 20 egységével a középmezőnyben tanyázik, extra célja nincsenek is Neal Ardley legénységének. A keret arra elegendő, hogy biztosan bennmaradjon az osztályban a kék-sárga sereg, ám a feljutás nem pálya. Barrették formája gyenge, négy bajnoki óta nem győztek, a minap az FA-Kupában sem jött a siker, így megismételt mérkőzésre lesz szükség a York ellenében. Idegenben eleinte jól teljesítettek Tubbsék, ám a két sikert immár hat nem nyertes túra követte... Egy győzelem nagyon jót tenne a gárdának... Az egyik cserecsatár még felépülőben van, vele még nem számolhat a szakmai stáb.

Tipp: Bristol City - Wimbledon, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

Az az érzésünk, hogy a tartalékos hazaiaknak okozhatnak kellemetlen perceket a vendégek. A pontos összeállítás még nem ismert, így viszont nem mernénk egyértelműen rámenni az x2-es tippre. A gólokban viszont látunk rációt: egy kevésbé fontos sorozatban szerintünk felszabadultan futballozhat mindkét fél, ebből pedig találatok jöhetnek, szám szerint legalább három. Mi erre megyünk rá! Tippünk tehát: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!