<>

 
 
 
Az olasz és dán U21 szórja a gólokat, míg több érvünk van arra, hogy az angol negyedosztályból gólok jönnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz gólparádé és angol X

Az olasz és dán U21 szórja a gólokat, míg több érvünk van arra, hogy az angol negyedosztályból gólok jönnek.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

029. Olaszország U21-Dánia U21, 4 vagy több gól (2,75) - barátságos mérkőzés, 17:00

Két Európa-bajnokságra frissen kijutott együttes találkozik tét nélküli mérkőzésen. Olaszország óriási csatában Szerbiát és Belgiumot megelőzve, majd Szlovákiát legyűrve jutott ki. Az utóbbi időben megszaporodtak a gólparádék, így Szebiát 3-2-re, Ciprust 7-1-re, Szlovákiát 3-1-re, míg Montenegrót 4-0-ra verte. Mind otthon, mind legalább négy gólos meccsen. Egyedül Franciaország tudott itt elérni valamit, de az nem meglepetés (1-1). Dánia kíméletlenül nyerte meg hatosát, a 10 mérkőzésen szerzett 37 gólja borzasztóan sok, például Bulgáriát 7-1-re, Oroszországot 4-2-re, Észtországot 8-0-ra verte néhány szűkösebb eredmény mellett. Izlanddal nagyot küzdött az Eb-ért. Az egymás elleni túl hosszú időszakra nyúlik vissza, így nincs akkora jelentősége, de tele van gólgazdag meccsekkel (2-2, 0-4, 3-3). Ezúttal is el tudunk képzelni egy ilyen találkozót.

045. Wycombe-Burton, X (3,20) - angol negyedosztály, 20:45

A 3. fogadja a 6. helyezettet a 17. fordulóban. Rangadó, és ugyan a Wycombe áll jobban, de csak három pont a különbség, és nagyjából két azonos erőről van szó. A hazaiaknak voltak botlásai, és otthon csak a 12. helyen áll, 4-3-1-es mérleggel, 10-6-os gólaránnyal, igaz az utolsó haton nem talált legyőzőre. Persze úgy könnyű, hogy egy kivételével csak alsóházi csapatokkal találkozott. A korábbi kiváló futballista, a frissen kinevezett Jimmy Floyd Hasselbaink fiai idegenben bele szoktak szaladni valami meglepőbe, de a 4-1-3-as mérleg és 11-13-as gólarány még mindig kiváló a liga szintjén. Minőségben tudják azt, mint a másik oldal, és szervezett védekezéssel pontosan egy pontra jók lehetnek. A Wycombe visszaveheti első helyét, ha nyer, de mi nem látjuk ehhez elég erősnek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!