<>

 
 
 
Az NHL-ből a Dallas Stars győzelmére érhet sokat, míg a férfi kosárlabda Euroligában a Neptunasban hiszünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? NHL és Euroliga a terítéken

Az NHL-ből a Dallas Stars győzelmére érhet sokat, míg a férfi kosárlabda Euroligában a Neptunasban hiszünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

023. Dallas - Arizona, 1 (2.00) - NHL alapszakasz, 02:30

Két alacsonyabb színvonalat képviselő együttes találkozik, a Dallas a 13. az Arizona a 11. helyről várja ezt a derbit nyugaton. A Stars három meccse nyeretlen, gyenge védelem és közepes támadósor jellemzi, a kezdő kapus Lehtonen is épp hogy 90% felett jár, míg a cseréje 84.5%-os védési hatékonysággal botrányosan teljesít... Az Arizona hullámzóan teljesít eddig, legutóbbi 5 meccséből kettőt nyert és hármat elvesztett. Védelme az utóbbi 3 meccsen összekapta magát és csupán 3 gólt kapott. A Dallas esélyeit növeli, hogy vendég oldalon Hanzal és Klinkhammer is sérült. A Dallas otthon még csak egyszer nyert, zsinórban 7 otthoni meccsén maradt nyeretlen. AZ Arizona ideális ellenfél a rossz széria megtöréséhez, ennyire nem rossz a Stars!

030. Neptunas - Laboral Kutxa, 1 (2.07) – férfi kosárlabda Euroliga, 18:00

A D-csoport harmadik-negyedik helyéért harcolnak, öt forduló után mindketten 2-3-as mutatóval állnak. A litván Neptunason a legkevésbé sem érződik, hogy újonc az Euroligában, s különösen otthon - rendszerint 5000 szurkoló előtt - veszélyes, egyetlen hazai vereségét hosszabbítás után szenvedte el a görög Olympiakosz ellen (81-85). A Neptunas legjobbja a 14 pontot átlagoló Gailius, aki, bár erőcsatárt játszik, kintről is jól dob – a hazaiak egyébként csaknem 80 pontig jutnak meccsenként.

A Laboral Kutxa idénye eddig hatalmas csalódás: az európai kupa mellett a spanyol bajnokságban is akadozik a gépezet, a 3-4-es mutató csak a tizedik helyre elég. A Crvena zvezda elleni húszpontos hazai zakó Crespi állásába került, a helyét a korábbi segédedző vette át. A baszkok október közepén 19 ponttal győztek ugyan a Neptunas ellen, ám a rivális azóta erősödött, a Laboral pedig csak szenved idegenben. Minden sorozatot beleértve a legutóbbi tíz vendégként megvívott meccsén csak kétszer nyert, és zsinórban hat zakónál jár. Csütörtökön jöhet a hetedik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!