<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Újra simán nyer a Southampton... Vagy?

A Villa pocsék formában van, míg a Southampton szárnyal az angol bajnokságban. A vendéggyőzelem adná magát, mégis óvatosan pakolnánk erre. A kevés gól sokkal valószínűbbnek tűnik.
Premier League
Aston Villa - Southampton
Hétfő, 21:00 óra

Nem az Aston Villa szezonja eddig a mostani, hiszen habár a csapat nem kezdte rosszul a bajnokságot (az első négy fordulóból hármat nyert) immáron hét forduló óta nyeretlen és ezeken a meccseken mindössze egyetlen pontot gyűjtött a csapat. Az is igaz persze, hogy a legnagyobb nevű csapatokkal játszottak, mondjuk persze a QPR elleni vereséget azért ez nem magyarázza. A rengeteg hiányzó már annál inkább. Az eltiltott Benteke mellett Delph, Kozák, Hutton, Senderos, Vlaar és Baker sérüléssel bajlódik, játékuk erősen kérdéses. Innentől kezdve nem csoda, hogy sok jót nem lehet a birminghami alakulatnak jósolni. Gólt alig képes rúgni a csapat, 11 forduló alatt csak ötöt bírtak, kapni pedig szép számmal kapják. Ha így folytatja a csapat, akkor könnyen kiesés lehet a vége.

Nem úgy a Southamptonnál, amelyet a szezon elején sokan a tabella alsó felébe vártak, hiszen úgy szétkapták a gárdát, mint foxi a lábtörlőt. Ennek ellenére a So'ton szárnyal: a második helyen áll a bajnokságban 25 ponttal, legutóbbi négy mérkőzését pedig zsinórban megnyerte. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyobb nevű csapatokkal eddig nem nagyon kellett összemérnie az erejét Ronald Koeman együttesének. Illetve amikor igen, akkor pedig ki is kapott a gárda (a Liverpool és a Tottenham ellen). Mégis, a Southampton egy nagyon masszív és kellemetlen ellenfél, amely bárkinek a dolgát képes megnehezíteni. Sérülésekkel ők sem állnak jobban: a csapat legjobbja: Dusan Tadic kisebb sérüléssel küzd, Rodriguez és Ward-Prowse biztosan nem játszhat, míg Schneiderlin, Davis és Gallagher játéka kérdéses.

Tipp

052. Aston Villa - Southampton, 2.5 gól alatt (1.75)

A Villa tehát nagy bajban van, a Southampton pedig zsinórban az ötödik győzelmére készül. Éppen ezért fázunk egy kissé a vendégsikertől. A birminghami csapat képes lehet harapni, a So'ton pedig nem biztos, hogy ezúttal is szerencsés lesz. A kevés gól viszont annál biztosabb. Egy kemény, küzdelmes csatára van kilátás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!