<>

 
 
 
A liverpooli kínok folytatását várjuk, míg az Atlético Madridtól és a Real Madridtól éppen az újabb sikereket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: Bajban a Pool, madridi gálák?

A liverpooli kínok folytatását várjuk, míg az Atlético Madridtól és a Real Madridtól éppen az újabb sikereket.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

188. Atlético Madrid-Olympiakosz, 1 (1,35) - Bajnokok Ligája, 20:45

Rég volt már a görögországi kisiklás, az Atlético azóta a BL-ben és a bajnokságban is szárnyal, otthon amúgy is verhetetlen, míg az Olympiakosz nem annyira erős, mint amennyire tűnik.

201. Basel-Real Madrid, 4 vagy több gól (2,15) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Real már továbbjutott, de annyira nagyon B-csapatot nem tud pályára küldeni. Védelme mindig sebezhető, ahogy a Baselé is, amely nagy óriásölő hírében áll, így beszállhat a gólgyártásba.

204. Ludogorec Razgrad-Liverpool, 1 félidő X (2,06) - Bajnokok Ligája, 20:45

A bolgár bajnok meglepően masszív és jól tartja magát a BL-ben bázeli kisiklása ellenére, Szófiában a Real is szenvedett, a zsinórban négy vereséget számláló Liverpool még inkább fog. Két gólínséges csapat eleinte kiolthatja egymást.

215. Anderlecht-Galatasaray, 1 (2,21) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az El-ért folyik a harc, a fiatal Anderlecht sokat fejlődött tavaly óta, és két biztató BL-meccs után megfoghatja a szétesett, minden téren szenvedő, borzasztóan védekező Galatasarayt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!