<>

 
 
 
A norvég osztályozón a Brann idegenben sem esélytelen, míg a BL-ben a szenvedő liverpooli támadósor félidei döntetlennel kecsegtet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? BL és norvég osztályozó

A norvég osztályozón a Brann idegenben sem esélytelen, míg a BL-ben a szenvedő liverpooli támadósor félidei döntetlennel kecsegtet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

204. Ludogorec Razgrad - Liverpool, 1.félidő eredménye X (2.06) - Bajnokok Ligája, 20:45

Mindkét együttes bajban van, de ez inkább a vendég Liverpool oldalán kínosabb, 3 ponttal mindössze a 3. helyen szerénykednek a csoportban... A 4 meccs alatt szerzett 2 gól borzalmas képet fest a támadósorról, ráadásul mindkettőt még az első körben a bolgárok ellen lőtték. Balotelli egyelőre nem váltotta be a reményeket, pályára lépése pedig kérdéses szerda este, Sturridge továbbra sem bevethető, míg Henderson lehetséges hiányzása szintén komoly gond lehet. Így aztán most sem várható a Liverpool villogása, a Razgrad képes jó védekezést bemutatni, így az első 45 perc könnyen unalomba fulladhat, de fogadás szempontjából mi ezt egyáltalán nem bánnánk!

219. Mjöndalen - Brann Bergen, 2 (2.85) - norvég bajnokság osztályozó, 19:00

Elérkezett a végéhez a norvég pontvadászat, ezen a meccsen pedig kiderül, hogy a Brann megtartja-e élvonalbeli tagságát, avagy a Mjöndalen személyében egy újonc áll-e majd a rajtvonalhoz jövőre. Az első meccs 1-1-es döntetlent hozott, így a hazaiak előnyösebb helyzetből várhatják ezt a találkozót. A fogadóirodák is nagyjából ennek alapján lőtték be az oddsokat, azt viszont érdemes tudni, hogy a vendég Brann az élvonalban gyűjtött 29 pontjának többségét idegenben szerezte. Vagyis vendég környezetben korántsem annyira esélytelen ez a csapat egy másodosztálybeli ellenfél ellen, mint ahogyan azt a szorzók mutatják!

A Mjöndalen 51 ponttal a 3. lett a másodosztályban, otthon 8-4-3 mérlege alapján még azon a szinten is sebezhető volt. A rájátszásban aztán a Fredrikstad csapatát 2-0-ra verték, a Baerum elleni döntőben azonban hazai környezetben csak a 93. percben egyenlítettek, majd hosszabbításban győztek. Az ott mutatott játék minden bizonnyal kevés lesz a Brann ellen! Márpedig ha a hazaiak elkövetik azt a hibát, hogy ráülnek az idegenbeli eredményre, akkor könnyen bajba kerülhetnek, a bergeni csapat képességei alapján még idegenben is nyerhet - kiharcolva ezzel a bennmaradást!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!