<>

 
 
 
Angliában körutazunk, a Stoke City, a Bolton és a Brentford szállíthat nekünk bőven 2-es feletti oddsokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Liverpool-kínok, Bolton-siker

Angliában körutazunk, a Stoke City, a Bolton és a Brentford szállíthat nekünk bőven 2-es feletti oddsokat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

144. Bolton - Huddersfield, 1 (2.20) - angol másodosztály, 16:00

A Bolton borzalmas szezonkezdete után edzőt váltott és jött a padra Lennon. A váltás meghozta eredményét és a gárda elkezdte termelni a pontokat, legutóbbi 5 meccséből hármat megnyert és elkerült a kieső zónából, egyelőre 18 ponttal a 21. helyen tanyázik. Otthon 4-2-3 mérleggel áll, de a boltoni közönség a legutóbbi három hazai meccs mindegyikén győzelmet ünnepelhetett, ráadásul mindhárom derbin (Wigan, Cardiff, Brentford) 3-3 gólt hintett a csapat. Bogdán, Davies és Tierny sérültek.

A Huddersfield tipikus középcsapat hullámzó teljesítménnyel, melyet 5-6-7 mérlege is remekül mutat. Formája gyatra, immáron 3 meccse nem nyert. Vendégként is rossz szériát fut, hiszen legutóbbi 4 vendég fellépésén csak 2 pontot gyűjtött. A Bolton jobb erőkből áll és Lennon vezetésével kezd olyan játékot játszani, mely a csapat erejéhez méltó. Az idegenben csak szenvedő, hullámvölgyben lévő vendégektől nem várunk pontszerzést szombaton.

145. Brentford-Wolverhampton 1 (2.23) Championship, 16:00

Totálisan ellentétes formát mutat a két gárda jelenleg. Míg ugyanis a Brentford zsinórban négy mérkőzést nyert meg – sorban kőkemény rangadókat a Derby, a Nottingham, a Millwall és a Fulham ellenében – addig a Wolves teljesen szétesett. A Birmingham elleni 0-0 még magyarázható, de az Ipswich elleni 1-2, a Derby elleni 0-5 és a legutóbbi, Nottingham elleni hazai 0-3 az már nem igazán. A két csapat helyet is cserélt azóta a tabellán, a szombati mérkőzéssel még tovább növelhetik a különbséget. A hírek szerint a hazai csapat nem változtat felállásán a legutóbbi győzelemhez képest. Alan McCormackon és Scott Hoganen kívül nincs hiányzó. A vendékenél Nouha Dicko, Ethan Ebanks-Landell is sérült, Scott Golbourne viszont felépült és az Aston Villától kölcsönbe elhozott Jordan Grahamet is bevethetik.

155. Liverpool-Stoke City, X (3,45) - angol bajnokság, 16:00

A 12. fogadja a 11. helyezettet a 13. fordulóban. A Liverpool a gödör mélyén van. Zsinórban négy vereség után elment a BL-t soha nem látott Ludogorechez, és képtelen volt nyerni. A védelem már megint becsődölt, de ami a nagyobb baj, nincs továbbra sem vezéregyéniség. Nehéz látni a kiutat, a meccsek ugyanis csak jönnek, nincs megállás. Nagyon az Anfieldtől sem kell már tartani az ellenfeleknek, már kétszer kikapott és csak hat gólt lőtt. A Stoe Cityn nehéz kiigazodni, a múlt szezonban három vereséggel megúszta az egész szezont, most hat meccsen van neki ennyi. Legutóbb a lesajnált Burnley rúgott kettőt. Legalább idegenben megy, már két győzelme van, az egyik az Etihadban, a másik White Hart Lane-en. Akkor miért ne sikerülne most? Mi egy kevés gólt hozó döntetlent látunk a legesélyesebbnek, a 2-esnél erősebbnek érezzük. Az 1-es odds száguld felfelé, és ez nem meglepő...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!