<>

 
 
 
A Manchester City óriási oddsot kapott, a Dortmund feltámadhat, de van még másik két tippünk is vasárnapra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: City, Dortmund, és...

A Manchester City óriási oddsot kapott, a Dortmund feltámadhat, de van még másik két tippünk is vasárnapra.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

206. Atlético Madrid-Deportivo La Coruna, 1, 0-1 (1,61) - spanyol bajnokság, 12:00

A címvédő a kezdeti gondok után a csúcson pörög, kevés gólt kap és sokat rúg. A Deportivo újonc, védelmére kellene, hogy építsen, de nem nagyon tud, Sevillában négyet kapott.

208. Cordoba-Villarreal, 2 (1,90) - spanyol bajnokság, 19:00

A Cordoba újonc, tele kölcsönjátékosokkal, rossz az egység, csak X-re jó, igaz otthon könnyű volt a sorsolása. A Villarreal jól megmaradt tavalyról, idegenben is tűrhető, 2-es.

218. Eintracht Frankfurt-Borussia Dortmund, 2 (1,60) - német bajnokság, 17:30

A Frankfurt a semmiből nyert 'Gladbachban, de otthon túl sok gólt kap, rapszodikus. A Dortmundból újra kidőlt Reus, de véget érhetnek a kínok, a BL-ben is mostanra pihentek.

232. Southampton-Manchester City, 2 (2,25) - angol bajnokság, 14:30

A So'ton életveszélyes, főleg otthon, míg a Man. City vért izzadt 10 bajorral és idegenben döcög, de ekkora oddsért nem tudjuk kihagyni. Sergio Agüero ezt is elintézheti.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!