<>

 
 
 
A Galatasaray idegenben is arathat, ahogy a holland másodosztály éllovasa, no meg egy francia kettes élcsapat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Galata, Legia és másodosztály

A Galatasaray idegenben is arathat, ahogy a holland másodosztály és a lengyel élvonal éllovasa, no meg egy francia kettes élcsapat.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

019. Türk Telekom - Galatasaray, 2 (1.36) - török kosárbajnokság, 18:00

A 15. fogadja a 7. helyezettet a 8. fordulóban. A Türk Telekom egy kisebb csapat, a múlt szezonban lemaradt a rájátszásról elég simán, most pedig kieső. Két győzelmét hazai pályán aratta, de alsóházi csapatokat fogott meg, és minőség alapján több nem is nagyon várható tőle. A Galatasaray botrányosan bukta el a bajnoki döntőt, az utolsó meccsre ki sem állt. Jó erőkből áll, de nagy riválisával, a Fenerbahcéval nem tudja felvenni a versenyt. Nincs nagy formában, idegenben az Euroligában képtelen bármit elérni, a bajnokságban is akadt gond. Legalább az utóbbi hetekben a Fener elleni rangadó elbukásán kívül jól haladt, és ha most nyer, rögtön a második helyre ugrik előre. Az odds elmegy, egy duplázós szelvénybe jó lehet.

028. Legia Varsó - Cracovia, 1 (1.36) - lengyel bajnokság, 18:00

Az éllovas fogadja a 14. helyen állót a 17. bajnoki fordulóban. A Legia ugyan egy lokereni El-meccsről érkezik erre a meccsre, ott azonban a csapatot nem pörgette túl Berg mester, hiszen a továbbjutás már az 1-0-s vereség előtt garantált volt. A bajnokságban 3 pont jelenleg a csapat előnye a Wisla előtt, de a krakkói csapat már játszott ebben a fordulóban. Otthon 5-4-1 mérleggel áll a hazai együttes és 17:8-as gólaránya is rendben van. A Cracovia tavaly épp nem fért be a felsőházba, végül az osztályozó csoportban nagyon kiengedett, így éppen elkerülte a kieső zónát. Idén sem megy jól nekik: 18 ponttal csupán a 14. helyen tanyáznak, vendégként még meccset sem tudtak nyerni. A hazai odds ugyan emelkedik és még így sem túl magas, de érvet nem nagyon találunk itt a papírforma ellen, vagyis játszhatónak tűnik a hazai tipp!

047. Telstar - Nijmegen, 2 (1.45) - holland másodosztály, 20:00

A 15. fogadja az éllovast a 16. fordulóban. A Telstar kisebb csapatnak számít ezen a szinten is, alsóházban tanyázik régóta. Általában szűkös keretből néhány nagyobb név viszi a csapatot. Védelme hagyományosan gyenge, most is kevésen múlik, hogy nem a legtöbb gólt kapta. Viszont rúgott is bőven, ám formája nagyon halvány, az utolsó öt meccséből négyet elbukott. Hazai pályán azért nem rossz, 4-1-3-mal és 14-15-ös gólaránnyal. A Nijmegen meglepetésre esett ki, kerete tudvalevő volt, hogy kiemelkedik, és mivel együtt sikerült tartani a csapatot, egyértelmű volt a helyzet. Nem is nagyon hibázott egyelőre, a 33 gól papíron rengeteg, de a liga szintjén vannak jobbak, az igazán fontos, hogy tud védekezni, ez ugyanis itt szinte senki sem képes. Idegenben 4-2-1-es mérlege és 13-6-os gólaránya megbízható, veresége még a nyáron csúszott be. Azóta majdnem maximális pontot gyűjtött be. AZ odds esik, behúzzuk a 2-est.

054. Nancy - Valenciennes, 1 (1.65) - francia másodosztály, 20:30

A 4. fogadja a 15. helyezettet a 16. fordulóban. A francia második vonalban más-más célokért küzd a két alakulat. A hazaiak ezúttal is megpróbálkoznak a feljutással - tavaly is ez volt a céljuk, ám lemaradtak a dobogóról. A piros-fehérek kerete némiképp erősödött a nyáron, így ebben a kiírásban reális esélyük nyílhat az osztályváltásra. Ennek megfelelően teljesít, 27 egységével a 4., otthon még veretlen, ám sokat remizik (4-4-0), és az utolsó négyet hozta is saját közönsége előtt. A Valenciennes szebb napokat látott, így nemrég még az élvonalban ért el sikereket, ám azóta kis híján a harmadosztályba süllyedt. A múlt szezont túlélte, de most is nagyot kell, hogy küzdjön. Egyelőre tartja magát, de idegenben egyetlen árva győzelme az utolsó ellen jött össze, amúgy szinte csak vereségek. Védelme sokat kap, ez nem jó előjel a nagyon jól haladó Nancy ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!