<>

 
 
 
Három bajnokság, a belga, az olasz és a török, három tipp, három kiváló csapat: Fiorentina, Besiktas, Anderlecht.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Besiktas, Fio, Anderlecht

Három bajnokság, a belga, az olasz és a török, három tipp, három kiváló csapat: Fiorentina, Besiktas, Anderlecht.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

219. Cesena-Fiorentina, 2 (1,55) - olasz bajnokság, 18:00

A 19. fogadja a 10. helyezettet a 15. fordulóban. A Cesena újonc, viszonylag jól kezdett, de azóta szétesett, és biztos kiesőjelölt, nem lepődnénk meg, ha ott is maradna. Az utóbbi hetekben egy-két döntetlenre futotta, amúgy a védelem nem ura a helyzetben, két-hármat rendszeresen benyel. Otthon azért nem rossz, 1-4-2-es mérleggel és 6-9-es gólaránnyal. A Fiorentina nagy csalódás eddig, kerete a dobogóra is elég lenne, de ehhez képest a középmezőny jut neki. Legalább felfelé jön, az utolsó hármon veretlen, és kínos gólínségén is javított, a védelmével semmi gond nincs. A hét közben B-csapattal Európa-ligázott, friss lesz és ezt kötelező behúzni.

242. Anderlecht - Oostende, 1 (1.35) - belga bajnokság, 18:00

A bajnoki címvédő immáron 3 forduló óta nyeretlen és legutóbbi 5 bajnokijából is csupán egyet nyert meg, ennek megfelelően csúszik is le a tabellán, 31 pontjával már csak negyedik. Otthon sem produkált eddig feledhetetlen mérleget az Anderlecht: 4 győzelme mellett 3 döntetlen és 1 vereség szerepel, ez pedig csak a 8. legjobb hazai mutató a ligában. Az Oostende tipikus középcsapat: 25 ponttal a 9. helyen áll, 7-4-7 mérlege kiszámíthatatlan teljesítményre vall. Jó formában érkeznek erre a meccsre: három forduló óta veretlenek. Vendégként eddig 3-1-4 mérleget tudnak, de zsinórban 4 legutóbbi vendég meccsükön nem tudtak nyerni. Az hazaiakat láthatóan megviseli a háromfrontos (BL, bajnokság és kupa) küzdelem, de az idegenben sebezhető Oostende ellen hazai környezetben nem veszíthet újabb fontos pontokat, így hazai!

251. Gaziantepsor-Besiktas, 2 (1,74) - török bajnokság, 18:00

A 12. fogadja a 3. helyezettet a 13. fordulóban. A Gaziantepsor középcsapat kerete alapján, egyelőre közelebb van a kiesőzónához, mint az európai kupahelyekhez. Néhány hete még nem így volt, de azóta összejött zsinórban három vereség, ebből egy a Galatasaray ellen belefért, a másik kettő közvetlen rivális volt. Otthon erős, 3-2-1-es mérleggel és 5-3-as gólaránnyal. A Besiktas eleget erősített az új szezonra, hogy aranyéremre esélyes legyen, a legnagyobb fogás Demba Ba a Chelsea-ből, aki ott is van a góllövőlista élmezőnyében. Az Európa-ligában is sikerült a továbbjutás, a bajnokságban pedig zsinórban négyet nyert, védelme remekel, idegenben 5-0-1-es mérleggel meggyőző. Folytathatja.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!