<>

 
 
 
A Hannover és az Augsburg nem csak az oddsok alapján olthatja ki egymást, míg a Heracles otthon kerülhet bajba.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Német döntetlen, holland vendég

A Hannover és az Augsburg nem csak az oddsok alapján olthatja ki egymást, míg a Heracles otthon kerülhet bajba.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

100. Hannover-Augsburg, X (3,00) - német bajnokság, 20:00

A 9. fogadja az 5. helyezettet. A Hannover a vártnál kicsit jobban szerepel, ha nem lenne az utolsó négy fordulóban egy pontja, még az európai kupahelyekért is harcolhatna. Azonban a Leverkusen, Hoffenheim, Wolfsburg, Werder négyes megszórta, így 13-at kapott az addigi 11 fordulóban benyelt 11-hez. Otthon felemás, 4-0-3-as mérleggel és 8-10-es gólaránnyal. A kezdőn nem sok változtatás várható. Jön az Augsburg, amely az egyik meglepetés a ligában. Zsinórban négy győzelem után legutóbb a Bayern móresre tanította. Idegenben felemás, 2-2-3-as mellé 12-13-as gólarány párosul. Látszik a csapaton a felszabadultság, és ebben a szellemben folytathatja Hannoverben is. Kapusposzton és a mezőnyben is várható két csere. Az egymás elleni beszédes, az Augsburg soha nem nyert, 3-3-0 a mérleg a haziak szempontjából. Legutóbb 1-1 lett, most is ilyesmit várunk.

106. Heracles-Cambuur, 2 (2,75) - Holland Kupa, 20:45

Az élvonalbeli 14. fogadja a 7. helyezettet a nyolcaddöntőben, a továbbjutás egy meccsen dől el. A Heracles támadószellemű, felvállalja, hogy sokat kap, abban bízik, többet rúg. Ez a szezon sem alakul másképp, a második legtöbbet nyelte, de annyit lőtt, hogy csak öten voltak képesek rá. A nyáron meggyengült, és ismét a kiesés elleni harcba várták. A mostani helyezése már egész biztató, de csak azért, mert négyet nyert az utolsó ötből, ráadásul szórva a gólokat. Aztán legutóbb a Dordrecht ellen megint régi gyatra formáját idézte. a Cambuur pozitív csalódás, elvileg ott kellene, hogy legyen a hátsó régióban, ám helyette nagyszerűen tartjag magát. Formája felemás, bárkit megver és bárkitől kikap. Ami biztos, hogy idegenben óriásit nyújt, 3-4-1-es mérlege és 12-12-es gólaránya ugyanúgy kiváló, mint ahogy az utolsó öt veretlen mérkőzése. A Heracles csalódás számunkra, a Cambuur megmutathatja, miért ilyen jó vendégként, ráadásul a két csapat közül inkább megengedheti magának, hogy a kupára koncentráljon.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!