<>

 
 
 
A dobogóra hajtó Mönchengladbach ellen nem sok esélyt adunk az ezer sebből vérző, idegenben egyébként is gyengécske Werdernek. Hazai sikert várunk gólokkal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

Ezer sebből vérző Werder 'Gladbachban

A dobogóra hajtó Mönchengladbach ellen nem sok esélyt adunk az ezer sebből vérző, idegenben egyébként is gyengécske Werdernek. Hazai sikert várunk gólokkal.
Német bajnokság
Mönchengladbach - Werder Bremen
Szerda, 20:00 óra

Lucien Favre remek alakulatot rakott össze a Borussia Parkban. A zöld-fehér-feketék a dobogót célozták meg, és egyelőre nem is állnak messze céljuktól. A 16. játéknap előtt a 4. pozícióból várták a folytatást, 24 egységet húztak be, pont annyit mint az előttük és a mögöttük állomásozó Leverkusen-Augsburg páros. Hazai közegben 4-3-1-es statisztikát értek el Hazardék, csak a Frankfurt babrált ki velük november második felében.

A hosszú ideig veretlen társaság novemberben kisebb hullámvölgybe került, három Bundesliga-mérkőzést is elbukott, ám a Hertha Mikulás-napi legyőzésével kijöttek a gödörből Kruséék. A fővárosiak feletti diadalt továbbjutást érő EL-siker követte (FC Zürich 3-0), majd a hétvégén roppant értékes remit értek el Raffaelék a Leverkusen otthonában. Herrmannék szinte teljes kerettel várhatják a Weser-partiakat, tehát ütős kis csapat fut ki a találkozóra.

Az ellenfél nagy bajban van. Az egykor szebb napokat látott Werder az idén a kiesés ellen küzd - és eddig bizony nem állnak nyerésre a zöld-fehérek. Az északiak 14 ponttal a 17. helyen, azaz vonal alatti pozícióban állnak. Az edzőváltás sem hozta meg a várt sikert, egyelőre Viktor Skripnik sem tudta teljesen felrázni a brigádot. Részsikereket ugyan értek el Kroosék, megverték a közelmúltban a Stuttgartot és a Paderbornt ism viszont vendégségben továbbra sem megy a fiúknak. Mérlegük 1-2-5, gólarányuk a túrákon 12-25 - ennél több gólt egy egység sem kapott idegenben. A formája ingadozó, másfél hete Frankfurtban kapott egy ötöst, szombaton változatos meccsen remizett odahaza a Hannoverrel.

A szakmai stáb ezúttal sem lesz könnyű helyzetben, hiszen fél csapatra való kezdőjátékos sérült. Nem bevethető a kezdő kapus, két fontos bekk és két csatár, köztük a házi gólkirály. A Petersen-Di Santo támadósort pedig nehéz lesz pótolni...

Főtipp

202. Mönchengladbach - Werder Bremen, 1 (1.44) - Tippmix

Melléktipp

Mönchengladbach - Werder Bremen, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmixpro

A Gladbach erősebb kerettel rendelkezik, szinte teljes lesz a kerete, míg a brémaiaknál sok fontos láncszem hiányzik ezúttal is. Szerintünk a hazaiak behúzzák a három pontot, és találatokból sem lesz hiány. Alaptipp a hazai, egy másik szelvényen pedig behúzható a +2.5-ös opció!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!