<>

 
 
 
A Real vereséget szenvedett az Anadolu otthonában, most azonban itt az esély a visszavágásra és szerintünk a madridiak nem is kímélik majd a török együttest.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

A törökök ellen is parádézhat a Real

A Real vereséget szenvedett az Anadolu otthonában, most azonban itt az esély a visszavágásra, és szerintünk a madridiak nem is kímélik majd a török együttest.
Férfi kosárlabda Euroliga
Real Madrid - Anadolu Efes
Csütörtök, 21:00 óra

Az utálatos számok nyelvén: 783 pontot termelt a Real 9 meccsen, ez nagyon formás, 87 pontos átlag, az Anadolu Effes pedig 9 eddigi meccsén 606-ot kapott. Ez azt jelenti, hogy 67 pontot kapnak átlagban, ami messze a legjobb mutató, ami a védekezést illeti.

Ami a Panathinaikosz volt egy két szezonnal ezelőtt, most az lett a török csapatból, legalábbis a védekezést illetően. Dusan Ivkovics elvitte a Pana gaboni viperáját, Lasmét, aki Európa legjobb védekező játékosa, és hát amúgy is neves és harcedzett légiósok egész sorát költöztette Isztambulba az öreg mester.

A Real Madridról szuperlatívuszok egész sorát puffogtatják a szakoldalak, és egy pár írásomban én is. Nagyon jó már évek óta a Real Mardid, és klubszimpátia ide vagy oda, már tényleg megérdemelné az Euroliga-győzelmet, aminek mindig elér a közelébe, de amikor karnyújtásnyira kerül, valami mindig közbejön. Annyira erős a madridi keret, hogy akár két kezdőcsapatra is futja az erejéből. A triplák, a palánk alól betörések, a középtávoli dobások, illetve a személyi hibák kierőszakolásában egyaránt nagyon ott vannak, csak hát jöttek megint új arcok, akiket be kell építeni, és már annyi sztárjátékost tömörítenek a királyiak, hogy Pablo Laso mesternek nem edzőnek kell lennie, hanem ügyes pszichológusnak, nehogy sértődés essék a kevesebb játékperc miatt.

Tipp: Real Madrid - Anadolu Efes, 1, hendikep -10.5 pont (1.75) - Tippmixpro

Az Anadolu szélsőségekre képes alakulat. Volt olyan meccsük, amikor mindössze egyetlen triplát tudtak bedobni. Simán nyerhető találkozókat buktak el, ugyanakkor például megverték a Realt Isztambulban. Nem volt persze egy agyonverés, de az a két pont épp elég volt a sikerhez.

Sérültek? Campazzo gyengélkedik a Real oldalán, Krsztics pedig a törökökén. Ez a Realnak nem gond, egy emberrel kevesebb, aki jól irányít, és aki 8-9 méterről is dobja a hármasokat. Krsztics hiánya már cinkesebb az Anadolunál. Motiváció? Vissza kell vágni a török zakóért a Realnak, a törökök meg jönnek a maguk kiszámíthatatlan mentalitásával, és a remélhetőleg hatékony védekezéssel.

Mit várhatunk a meccstől?

A buki nagyjából tízpontos győzelmet vár a Real Madritól. Ha figyelembe vesszük azt, hogy ha van csapat Európában, amely képes nagy rohamokra - akár nagyon jól védekező csapatok ellen is -, akkor egyértelmű, hogy a Realra számíthatunk. Ahol ennyi jó tripladobó sorakozik, és a lepattanókat ilyen szépen képesek szedni, bizony jó esély van egy 11-18 pontos Real győzelemre. Krstic az Euroliga mezőnyének 5 legjobb centere között van, ez nem lehet vitás! Hogy mennyire fog fájni a hiánya? Szerintem nagyon! Egy negyedet lehet, hogy el fog csípni az Anadolu, de hármat hoznia kell a Realnak, ebből pedig igencsak valószínűsíthető a -10.5 pontos győzelem. Ez 1.75-szörös pénzt ér!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!