<>

 
 
 
A St-Etienne a dobogóra hajt, ehhez le kell gyűrniük az egyik kiesőjelöltet az Evian személyében. Be is húzzák ma a három pontot a zöldek!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Nagy formában a St. Étienne, nyeressük!

A St-Etienne a dobogóra hajt, ehhez le kell gyűrniük az egyik kiesőjelöltet az Evian személyében. Be is húzzák ma a három pontot a zöldek!
Francia bajnokság
St-Etienne - Evian TG
Vasárnap, 17:00 óra

Masszív erődítmény éve óta a Stade Geoffroy Guichard. A zöld-fehérek idén a megszerezett 33 egységükből 18-at zsebeltek be odahaza (5-3-1), csak a Toulouse babrált ki velük, de annak már jó ideje. Jelenleg a 4. helyen tanyáznak van Wolfswinkelék, lőtávolon belül tartva a 3. Lyont. A gárda jó passzban várja az idei utolsó bajnokit, október eleje óta nem talált legyőzőre, legutóbbi két hazai fellépését pedig nullra nyerte meg. A keretben lesznek hiányzók, egy alapbekk és két kiegészítő támadó sérült.

Az Evian az idén is az életéért, azaz a bennmaradásért küzd, és egyelőre épp a vonal fölött állomásozik a 17. pozícióban 19 ponttal. A túrák nem az erősségeik Wasséknak, 2-0-6-os soruk sebezhetőségre vall. A Bastiánál és a Lorientnál nyertek, a masszívabb alakulatok otthonában rendre kapituláltak. Pascal Dupraz mesternek fel kell ráznia a rózsaszínűeket, hiszen két vesztes ütközetből érkeznek St. Etienne-be. Nem lesz könnyű dolga a szakvezetésnek a kezdőcsapat összeállításakor, ugyanis egy bekk eltiltott, egy másik sérült, és egy-egy meghatározó futballista kimarad a középpályáról és a csatársorból is...

241. St-Etienne - Evian TG, 1 (1.50) - Tippmix

Idén januárban ebben a felállásban 1-0-ra diadalmaskodott a házigazda - és ma is hasonló eredményben gondolkodunk. Az Evianban nem érezzük az erőt, ráadásul sok hiányzója is lesz a vendégeknek. Szerintünk a St. Etienne behúzza az újabb három pontot, és tapad az élmezőnyre. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!