<>

 
 
 
A gyér keddi kínálatból 2 hokimeccsel szakítanánk nagyot: az Edmonton a tengerentúlon, míg a Düsseldorf a német bajnokságban győzhet kiváló oddsért!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két hokival tarolnánk!

A gyér keddi kínálatból 2 hokimeccsel szakítanánk nagyot: az Edmonton a tengerentúlon, míg a Düsseldorf a német bajnokságban győzhet kiváló oddsért!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

057. Schwenningen - Düsseldorf, 2 (2.23) - német jégkorongbajnokság, 19:30

A 13. fogadja a 8. helyen állót kedd este. A Schwenningen ugyanazt hozza mint tavaly: esélye nem sok van a rájátszást érő helyek megcsípésére, melyet elsősorban gyenge védelmének köszönhet. Idén valahogy a támadójáték sem megy, a 69 lőtt gól nem túl fényes teljesítmény...

A Düsseldorf tavaly csont nélkül lett utolsó, erre a szezonra azonban rendezte sorait és odaérhet a rájátszásba. Középcsapatnak mondható, sem támadásban sem pedig védekezésben nem tud extrát felmutatni, viszont vendégként a 6. legjobb mutatót hozza a mezőnyben. A vendégek jobb erőkből állnak, lényegesen motiváltabbak és idén oda-vissza verték már mai ellenfelüket (mindkétszer 4-1 arányban), így ekkora oddson egy próbát megér!

068. Edmonton - Arizona, 1 (2.29) - NHL alapszakasz, 02:00

A két nyugati sereghajtó találkozik egymással. Az Edmonton számára rémálom ez a szezon, borzalmas vesszőfutásokat produkál, 27 veresége mellett eddig mindössze 7-szer tudott nyerni. A Dallas ellen hiába vezetett már 5-2-re is, végül büntetőkkel kikapott. Legutóbbi 10 meccséből mindössze egyet nyert meg - igaz az egy San José elleni 2-1-es diadal volt. Győzelmei többségét (5) egyébként hazai jégen aratja. Komoly probléma a gyér kapusteljesítmény: Scrivens és Fasth sem éri el a 90%-os hatékonyságot, mindkettejük kapott gólátlaga 3 felett van.

Az Arizona oldalán nem jött be a névváltás, a csapatot nem sikerült megerősíteni, így nem meglepő a vesszőfutásuk. A kapuban Dubnyik még tartja magát, de Smith 88.9%-os hatékonysága rémesen gyenge. Az együttesnek ráadásul pihenni sem volt ideje, hiszen a Vancouver elleni meccsről érkeznek back-to-back, míg az Oilers-nek volt ideje túltenni magát a Dallas elleni zakón. Ha valakit, akkor az Arizonát le tudja győzni még ez a gyengécske Edmonton is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!