<>

 
 
 
A Real elbukhat a spanyol éllovas otthonában, míg a Färjestad megtörheti az egyébként nem túl acélos Leksand szériáját a svéd hokiligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Veretjük a Real Madridot!

A Real elbukhat a spanyol éllovas otthonában, míg a Färjestad megtörheti az egyébként nem túl acélos Leksand szériáját a svéd hokiligában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

084. Unicaja Málaga - Real Madrid, 1 (2.30) - spanyol kosárbajnokság, 20:30

Egy hónapja alighanem inkább kettest javasoltunk volna erre az ütközetre, ám az utóbbi időben valami történt a madridiakkal. A csapat, amely hosszú időn keresztül tönkreverte fél Európát, hirtelen botladozni kezdett, s november közepe óta öt vereséget jegyez. Az Euroliga-továbbjutással persze nem volt gond, a Real az A-csoportot megnyerve, 8-2-es mutatóval jutott a legjobb 16 közé.

Tagja a kontinentális elitnek az Unicaja is, igaz a 4-6-os mutató nem olyan kiváló, mint a királyi klubnál. A spanyol bajnokságban ezzel szemben jobban áll a házigazda, amely 11-2-es mutatóval vezeti az ACB-ligát. Málagában hibátlan a társaság, a 7-0-ás hazai mutató pazar. A Real Madrid (10-3, harmadik hely) elvesztette a legutóbbi három idegenbeli bajnokiját, múlt vasárnap az El Clásicón maradt alul a Barca otthonában. A katalánok végig vezetve alakították ki a 76-68-as végeredményt, a Real pocsékul dobott (a mezőnyből 26/72) és csúnyán bukta (44-30) a lepattanóharcot. Úgy véljük, a Málaga kihasználhatja a madridi formahanyatlást, a vendégeket favorizáló odds semmiképpen sem tűnik reálisnak. Egy próbát bőven megér a 2.30-as hazai...

119. Leksand - Färjestad, 2 (2.30) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A 8. látogat a 11. helyen állóhoz a svéd élvonal 33. fordulójában. A Leksand sokáig csont utolsó volt, hosszú nyeretlen szériákat produkált, most azonban zsinórban 3 győzelmet aratott, mellyel el is mozdult a sereghajtó pozícióból. Ettől persze nem lesz playoff-esélyes az együttes, kerete nem elég erős, sok gólt kap és nagyon keveset lő. Otthon 8 győzelme mellett 8 veresége van, az erősebb csapatok rendre győzelemmel távoznak tőlük.

A Färjestad csapatától többet vártak, hiszen az előző idényben bajnoki döntőt vívott a gárda, amelyet ugyan elveszített simán a Skelleftea ellen, de ezen kívül nem tudta senki sem megszorongatni a playoffban. Nem nagy azonban a lemaradása, mindössze egyetlen pontra van a biztos negyeddöntőt érő 6. helytől, melyet köszönhet jó formájának, legutóbbi 5 meccséből négyet behúzott. Viszonylag jó védelme van, a problémás pont a támadójáték, amely a legkevesebb gólt hozta össze eddig a ligában. A rossz formában lévő, de egyébként erős Frölunda csapatának legutóbb hatot vágtak, ebből erőt merítve győzhetnek a liga egyik leggyengébb csapatának otthonában, amelyet idén egyébként már kétszer is elvertek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!