<>

 
 
 
A Török Kupából két óvatos ötlettel állunk elő, míg az NHL-ben a keleti élmenő Pittsburgh-től várunk javítást.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Szilveszteri tripla

A Török Kupából két óvatos ötlettel állunk elő, míg az NHL-ben a keleti élmenő Pittsburgh-től várunk javítást.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

173. Pittsburgh-Carolina, 1 (1,62) - NHL, csütörtök 01:00

A keleti 2. fogadja a nyugati utolsó helyezettet. A Pittsburgh egészen mostanáig vezette a főcsoportot, és egy ideig a ligát. Immáron azonban 4 meccse nyeretlen: előbb a Florida otthonában maradt alul büntetőkkel, aztán rangadót veszített a Lightning ellen, majd a Washington nyert otthonában sima 3-0-ra, míg legutóbb a New Jersey bánt el vele. Pedig Crosby és Kunitz is felépült sérüléséből. Védekezésben továbbra is a legjobb: Fleury 92.8%-al véd, de két cseréjére sem lehet panasz. A Carolina az utolsó 12 mérkőzéséből csak kettőt nyert meg, igaz éppen a Pittsburgh csapatát simán (4-1). Támadójátéka ugyan a liga legrosszabbja, viszont védelme stabil teljesítményre is képes, a 98 kapott gól egyáltalán nem mondható soknak. Szerintünk eljött a visszavágó ideje.

182. Akhisar-Keciorengucu, 1 (1,30) - Török Kupa, 12:00

A 2. fogadja az utolsót a B-csoport 4. fordulójában. Az Akhisar az élvonalban a 11., nincs valami jó passzban, hazai pályán 2-5-1-es mérleggel áll, míg a kupában is sok a döntetlen. Gólínségben szenved, 16 góljából 11-et a veterán Teofanisz Gekasz szerzett, aki a hírek szerint kezdő lesz. Ezért vállaljuk be a tippet, a rivális ugyanis csak a 7. a harmadosztályban, ott is felemás mérleggel, és az idegenbeli teljesítménye 2-3-4-es 9-12-es gólaránnyal. Édeskevés, még ha a kupában eddig tudott meglepetést okozni. Az odds az online irodákhoz képest a Tippmixen egy tizeddel jobb, érdemes lehet kihasználni, de csak nagyon óvatos téttel.

185. Bursaspor-Samsunspor, 1 (1,35) - Török Kupa, 15:30

A C-csoport 4. fordulójában a 2. fogadja az utolsót. A Bursaspor hagyományos élcsapat, amely most egy kicsit visszafogottan szerepel, de korábban rendszeres kupainduló volt. A bajnokságban egyelőre régi formáját idézi, az 5. úgy, hogy a legtöbb gólt rúgta. Otthon nem az igazi 2-3-2-es mérleggel, de itt a kupában idegenben frissen megverte szerdai ellenfelét. A Samsunpor másodosztálybeli, ott is csak a 9., rossz formában van, egyet nyerve az utolsó ötből, míg idegenben 3-3-2-es mérleggel nem rossz. A kupában szinte minden reménye elúszott, háromból három zakó után aligha fog ide koncentrálni. Ezért merjük a hazait ajánlani, eldönthetnek sok kérdést, még ha tartalékolnak is. Óvatos téttel 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!