<>

 
 
 
Angliában a másodosztályba utazunk, a spanyol és olasz élvonal mellé a holland is becsúszik az éllovas révén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Angol, spanyol, olasz foci

Angliában a másodosztályba utazunk, a spanyol és olasz élvonal mellé a holland is becsúszik az éllovas révén.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

165. Wolverhampton-Charlton, 1 (1,60) - angol másodosztály, 16:00

A Wolves a nagy kisiklás után újra szárnyal, az utolsó haton 16 pontot szerzett, otthon felemás (7-3-3, 17-13). A Charlton belső válsággal küzd, X-es csapat, de most szenved. 1-es.

178. Elche-Barcelona, 1-0, 2 (1,46) - spanyol bajnokság, 18:00

Az Elche 1978 óta nem talált be a Barcának, 9-0-ra bukta el a kupapárharcot, és hiába indult meg, a támadásban és idegenben lassan magára találó katalánoknak könnyű préda lesz.

187. Cagliari-Sassuolo, X (3,20) - olasz bajnokság, 18:00

A Cagliari otthon csapnivaló, de legalább jön fel. Az oddsa váratlanul esik, pedig a Sassuolótól támadásban bárki félhet. Sok X-et játszik, jobb minőségre, de nekünk ikszes a csata.

189. Cambuur-PSV, 2 (1,60) - holland bajnokság, 18:30

A Cambuur annyira nem jó, mint 7. helye sugallja, otthon felemás (4-1-4, 15-13), rossz passzban volt. A PSV bajnokesélyes, idegenben foghatóbb (6-1-2, 19-10), de ezt hoznia kell.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!