<>

 
 
 
Az Angol FA-kupából egy bátor vendéget, míg a Serie A-ból egy döntetlentől bűzlő találkozót elemeztünk ki.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol, olasz duó

Az Angol FA-kupából egy bátor vendéget, míg a Serie A-ból egy döntetlentől bűzlő találkozót elemeztünk ki.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

149. Blackburn-Swansea, 2 (2,29) - Angol FA-kupa, 13:45

A másodosztálybeli 10. fogadja az élvonal 9. helyezettjét a 4. fordulóban, döntetlen esetén újrajátszás következik. A Blackburn hosszú Premier League-ben eltöltött évek után immár meghatározó tag egy osztállyal lejjebb. Elvileg élcsapat, pénzügyileg is stabil lábakon áll, de képtelen kiküzdeni magát a mezőnyből. Jelenleg védelme köhög, a 35 kapott gól sok, a 36 pedig nem elég, ha megnézzük, hogy a top6 bőven 40 feletti számait. Az elmúlt hetek csak egy élcsapattal találkozott, mégis négy forduló óta nyeretlen, és november vége óta csak a belső válsággal küzdő Charltont tudta verni. Otthon 6-4-3-as mérlege felemás. A Swansea Gary Monkkal nagyszerű őszt zárt, nem vártak ennyit a csapattól, most pedig Wilfried Bony nélkül kénytelen harcolni, ám Bafétimbi Gomis például remek pótlás. Szintén csúszik lefelé, két pont az utolsó négy körben nem biztató, a Chelsea elleni hazai 0-5 szintén nem. Idegenben sebezhető, de nem egy ligával lejjebb, rég kínlódó riválissal szemben. Ekkora oddsért megérhet egy próbát.

187. Cagliari-Sassuolo, X (3,20) - olasz bajnokság, 18:00

A 18. fogadja a 11. helyezettet a 20. fordulóban. A Cagliari kalandos utat járt be idáig, Zdenek Zeman és a támadófoci már a múlté, ami maradt az alsóházban nem látott lőtt, és a Parma után a legtöbb kapott gól. A keret nem egy nagy eresztés, és lesz is gond a bennmaradással. Otthon a biztos kiesőnek tűnő Cesena nagy kínok árán történt legyőzésével legalább már nem nyeretlen, 1-3-5-ös mérlege és 9-18-as gólaránya így is botrány. A Sassuolo a szezon egyik meglepetése, bárkivel jó egy X-re, már 10-et játszott, az utolsó négyből három is az volt. Támadásban akad néhány olasz szinten kiemelkedő játékosa, ettől lett középcsapat, védelme nem muzsikál valami fényesen. Idegenben 3-4-3-as mérleggel és 14-19-es gólaránnyal kalandos. Az odds meglep minket, a Cagliarié 2-es felé közelít és esik. A 2-est nem merjük behúzni, szerintünk bűzlik a döntetlentől a csata.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!